Van aki kritikus anyagi helyzetben várja a kicsit? Ti is csak a fő szükségleteket veszitek meg? Eléggé elvagyok keseredve. Na és az orvos fogadás. Aki nem gazdag mehet oda ahol éppen fogadják?
Én nem vagyok gazdag, de oda mentem szülni, ahová én akartam. Ha vállaltad a kicsit, akkor ne legyél elkeseredve, inkább örülj neki. Ha már megtartottad, akkor úgyis elő fogsz teremteni mindent amire szüksége van. A gyereknek teljesen mindegy, hogy 200ezer forintos babakocsiban tolják a popsiját, vagy 10ezres használtban. Mindegy, hogy c&a-s ruhát veszel neki horror áron, vagy ugyanennyi pénzért turkálsz egy komplett ruhacsomagot. Kiságyból is tökéletesen megfelel az ikea-s 8000-ért. Nekem is tetszene a brendon-os 80-ért, de minek? Jót alszik a gyerek a másikban is, és mint írtam neki nem ez a lényeg, hanem a szeretet, meg a törődés (plusz, hogy tele legyen a pocakja)
Ne lásd ilyen sötéten a dolgokat, lesz egy kisbabád, inkább örülj.
Nem kell ezt ennyire gyászosan felfogni, nem lesz semmi gond.
És azt nem itéled el akinek a gyereke nélkülözik, és semmi esélye nincs a kitörésre csak mert az anyja olyan önző volt hogy neki joga van gyerekhez és nem képes elvetetni vagy normálisan védekezni? Azért az anyai ösztönnek a logikát nem kéne felülírni.
Már elnézést de semmi jogod nincs elítélni azt aki elveteti mert nem tudhatod milyen helyzetben volt!
Igen-igen:)
bár ez az orvosos dolog is..:S
100ezrekért vállnak +havi 5ezertől-10ezerig...
Ez szörnyű.
Hogyne örülnék,én vagyok a legboldogabb,de félek is...
Pont most vettem meg az ikeás kiságyat:D
Bár 5ezerért egy éveset vettem használtan.
De jó az:)
Inkább az orvostól félek/anyagilag...
Bocsi,de azt ítélem el aki saját önzősége miatt nem vállalja!!!
Nincs joga elvenni egy kis életet,mert éppen nem akar meghízni,vagy akkor a saját szájából kéne elvenni az ételt!
Én még azt is odaadnám a kicsinek,csak éljen!
Ezt ítélem el!
Vannak esetek amelyeket megértek.
Pl túl fiatal valaki,még tanul,szüleivel él,vagy
egyéb ilyen esetek...
Nekem kicsit mártírkodás-szagú a kérdésed, ne haragudj. Tényleg nem akarlak megbántani, de úgy tűnik a soraidból, mintha kitüntetést várnál, amiért vállalod a babádat a szar helyzet ellenére is. Nagyon sokan vannak így, de mégsem sajnáltatják magukat. És egyetértek az előzővel, ne ítélj el senkit, ha nem tudod, mi a háttere a dolgoknak. Lehet nem egyetérteni, meg bírálni, de amíg nem voltál a cipőjében... Na mindegy.
Amúgy az elsőnek is igaza van, nem kell milliókat költeni a babára, mi nem állunk rosszul anyagilag, mégsem költöttünk 100-nál többet. Nem is láttam értelmét, így is mindenből azt kapta, ami megtetszett, és sokat használtan vettünk. Ezt te is megteheted, így sokat spórolhatsz.
Boldog babavárást neked!
Na de még 1-re válaszolj!
Aki nem gazdag ne szüljön akkor???
Mert az utolsó válaszoló kb ezt mondja!!!
Bocsi, így már érthető.
Visszavonom az elítélőset. Nyugi, ügyes leszel, nem lesz hiánya annak a kicsinek, biztosan nagyon fogod szeretni:D
Vigyázzatok magatokra! És még egyszer bocsi:)
Utolsó
Pont ezért ne parázz, mert nyugodtan szülhet az is, aki nem gazdag. Te is mindent megadsz majd a kicsidnek, pedig nem vagy gazdag!
Dokit meg szimpátia alapján válassz, menj hozzá sztk-ba, és figyeld, milyen. Ha rendes, segítőkész ott, akkor később is az lesz, pénz nélkül is!
Nekem volt fogadott dokim, de nem vele szültem (külföldön volt), mégis egyben vagyok, és minden rendben ment.
Válassz fiatal orvost, az nagyon gondoskodó lesz, plusz az összes ügyeletes rátok fog nézni, hogy minden rendben van-e, mert a dokid még fiatal:))))
És ők még tankönyvszerűen dolgoznak, nem (néha rossz) beidegződésből.
Igen kedves.
Elég mártírkodás ha valaki
megkérdezi más hogyan éli meg a szar anyagi helyzetet egy gyerekkel...
Mert nem mindenki lehet jó anyagi helyzetben...
Amúgy meg ti is csak nagyzoltok itt,fogadjunk nem volt gond kifizetni a havi 10ezret orvosra+a 100ezret szülésnél...
Ezek a mai nők tömik tele az orvosok zsebét is,jól elcseszik őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!