Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki kritikus anyagi...

Van aki kritikus anyagi helyzetben várja a kicsit? Ti is csak a fő szükségleteket veszitek meg? Eléggé elvagyok keseredve. Na és az orvos fogadás. Aki nem gazdag mehet oda ahol éppen fogadják?

Figyelt kérdés
Sajnos elég kevés pénzből élünk.Nemrég kiderült hogy terhes vagyok,de olyan nagy áldásnak tartom,hogy meg sem fordult a fejembe hogy elvetetem...Sajnálom azokat akiknek nem lehet,és elítélem azokat akiknek megadta a sors és eldobta magától a kicsit.Nem ő tehet róla hogy ilyen kegyetlen világot élünk!
2010. márc. 22. 14:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Gartulálok a babához!

Nem kell egy gyereknek, hogy gazdagok legyenek a szülei.Ha megvannak a min. feltétetelek, akkor majd csak lesz valahogy.Az már nagyon jól hangzik, hogy a párodnak van saját háza.Elég kevesen mondhatják el magukról.

Mi megtehettük volna, hogy a babának mindenből a legdrágábbat vegyük.Minek?Teljesen felesleges.Én is 5000-ért vettem a kiságyat.Abban is ugyanúgy tud aludni, mint egy 70 ezresben.

Vannak kilós turkik, ott nagyon szép holmikat lehet összeszedni.Vagy elmész egy szeretetszolgálatos boltba, ott is találsz.

Pelenkából sem kell a legdrágább.

Játékokból is használtat veszünk.Fertőtlenítek, és kész.Az oviban is használtakkal fog játszani.

Szóval meg lehet oldani olcsón is a beszerzést.

Orvos?Hát igen.Sajnos mostanában olyan az eü, amilyen.Az ismerősök nem tudnak olyan dokit ajánlani aki nem mond árat?Mert olyan orvosok is léteznek.És nem azért mert rosszul dolgoznak, hanem azért, mert tudják mi a helyzet.

Sok boldogságot a babához!

2010. márc. 22. 16:25
 22/25 anonim ***** válasza:
48%
ma 15:36-os vagyok, a válaszom egy része nem a kérdezőnek szólt, hanem a "csudagazdag" 14:35 és 14:46-nak. nem értem a lepontozás okát, de mind1. Azért sok boldogságot és jó egészséget kívánok a kérdezőnek!
2010. márc. 22. 16:40
 23/25 anonim ***** válasza:
81%
Ne aggódj felnő az a gyerek így is csak a hormonjaid aggodják túl a dolgot én is így voltam azóta szültem és másképp látok mindent a párom dolgozik én is kapom a pénzt 2 évig elég jó összeget minden csekket be tudunk fizetni és van mit enni velünk van a baba és boldoguk vagyunk ez éltet minket.Én fizettem a dokinak és a kórháznak is amit 1 év alatt gyüjtögettem apránként nálunk előre el tervezett volt a családalapítás így fel tudtunk készülni a kiadásokra.Semmit nem bántam meg és nem nézek le senkit mindenki úgy oldja meg ahogy tudja.Sajnos anyagias világot élünk és én előre tudtam mire számíthatok mert a szakmában dolgozok.Sok boldogságot.
2010. márc. 22. 16:58
 24/25 Brigitta04 ***** válasza:
81%

Szia,sziasztok!

Csak ámuluk és bámulok,hogy egy egyszerü kérdésböl milyen"vita "alakult ki köztetek?!Nevetséges az egész!!

A kérdezönek,szerintem természetes az aggodásod de mivel vállaltad a babát igy biztossan mindent meg is fogtok teremteni neki!Elég baj,hogy a mai világban minden a pénz körül forog!Régen a nagyszüleink idejében is felnevelték a gyerekeket szegénységben DE BECSÜLETBEN!!!

És azért elitélni valakit amiért megtartja vagy éppen elveteti a babáját,az szerintem a legocsmányabb dolog!!

Senkinek az életébe nem látunk bele,nemtudjuk,hogy azt a döntést miért is kellet meghoznia!Könnyen pálcát törünk a mai világban a másik ember felett!Ez az oldal inkább szoljon arrol,hogy ismeretlenül segitjük egymást,elmondjuk egymásnak mi mit tapasztalunk a terhességünk alatt!Milyen érzés ANYÁNAK lenn!!:):)

Mindenkinek boldog babavárást,készülödést kívánok!:)

2010. márc. 22. 19:39
 25/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a sok jó kívánságot!

És kicsit nyugtató hogy a világban nem

csak újgazdag emberek vállalnak kicsit.

Remélem minden a legnagyobb rendben lesz.

Persze hogy jó az olcsóbb is...

Nem vagyok nagyravágyó meg ilyenek,csak

az alap dolgok legyenek meg,ami fontos és ennyi!

Sajnos senki sem tud olyan dokit,aki nem

kér 100ezreket.Még ilyen 50ezer szerintem jó

ár lenne,ha tényleg ott van velem:)

Nekem fontos lenne valaki aki első alkalomkor

segít és mellettem van.Így nyugodtabban mennék szülni is!

Nektek is boldog,zökkenőmentes babavárást!

13hetes kismama

2010. márc. 23. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!