Van aki kritikus anyagi helyzetben várja a kicsit? Ti is csak a fő szükségleteket veszitek meg? Eléggé elvagyok keseredve. Na és az orvos fogadás. Aki nem gazdag mehet oda ahol éppen fogadják?
Mi sem állunk valami fényesen anyagilag de most a terhesség végére mindene megvan a jövevénynek,valahogy sikerült neki megvenni mindent pedig nem volt egyszerű-és nem vettünk drága márkás darabokat.
Fogadott orvosom nincs mert nem telne rá,de azért fizetem a TB-t hogy ellássanak az orvosok a legjobb tudásuk szerint!!
Sajnos elszomorító hogy a születés és a halál a legnagyobb üzlet...de ez már más téma!
Örüljünk a babának és adjunk meg neki mindent ami erőnkből telik.
Egyébként "csak" anyagi helyzetre hivatkozva elvégzett abortusz szánalmas!!
Boldog babavárást!
Igen az a lényeg hogy minden rendben lesz,és egészséges lesz a pici!
Természetesen a minimális dolgok megvannak.
Van a páromnak egy saját háza.
Van mit enni
Mire jön a baba,biztosan meg lesz neki minden
szép lassan.
Illetve azért ezt azt megtudunk venni ha szükség van rá.
Csak mondjuk én is többet költenék a kicsire,csak
sajnos nem tehetem meg.
De remélem késöbb ez jobbra fordul majd,mire
jön a jó kis "ezkellazkell"kor:D
Tulajdonképpen még csak 21 vagyok:)
Miért nem elítélendő ha valaki csak úgy simán önzőségből eldobja a gyerekét?? Egyszerűen nem értem miért kell mindjárt letámadni valakit aki feltesz egy kérdést... Nagyon rosszindulatú emberek vagytok. Na mindegy.
Kérdésre: Ne aggódj minden rendben lesz, meg fogjátok oldani, hogy a kicsinek mindene meglegyen. Amikor a kisfiunkat vártuk nagyon rosszul álltunk anyagilag, minden összejött, a férjem elvesztette a munkáját, én nem dolgoztam, végig idegeskedtem a terhességem, féltem, hogy nem tudjuk megadni neki azt amire szüksége van. De szerencsére minden rendbe jött,(a férjem nagyon talpra esett) kapott egy nagyon jó munkát. Így a kisfiunknak mindent megtudunk adni. Szóval ne idegeskedj, azon kell lenni, hogy jobb legyen!
Hát nekünk hálistennek nincs ilyen gondunk,pedig lehetne,hiszen 21 évesek vagyunk és még főiskolára járunk:)
DE, ne keseredj el,nagyon jó spórolási módszerek vannak:)
Pl nem kell drága takarítószereket venni,hanem ecet-szódabikarbóna-mosódió és mosószóda kombinációjával az egész ház kitakarítható:)
A babának túrni is jó,pesten nagyon jó üzletek vannak ^^
Bútorok sem kellenek drágák,teszvezsen,vaterán f@sza játékok,ágyak vannak nagyon olcsón:D
Hajrá és ne add fel ^^
Én most vagyok 11 hetes. Mikor megtudtam hogy terhes vagyok, egyből családsegitőhöz mentem hogy megtudjam milyen juttatások vannak. Én nem voltam soha bejelentve a TB t fizetem magamnak. Igy is kapok, nem sokat de az is több mint a semmi. A másik most hallottam arról ha aktiv munkanélküli vagy, be vagy regizve a munkanélkülibe, mehetsz utána az önkormányzathoz és állitólag ők is támogatnak valamennyi pénzzel akkor is ha nem volt még munkád!
A béby miatt természetesen sok mindenről lemondok az ő javára...gondolok itt netre, cigiztem, azt amugy is abbahaygtam, a párom is lerakja...stb stb. Minden ami ugymond nélkülözhető azt sajna ha rossz helyzetben vagy nélkülöznöd kell! De amugy sok sikert és bizti mindent meg fogsz adni a bébynek!
szia! ne legyél elkeseredve, ha ez megnyugtat sajnos sokan vannak ilyen helyzetben. Én 20 éves vagyok, idén végzek a sulival, nincs munkaviszonyom és csak a gyest ill. a családi pótlékot fogom kapni, párom 23 ő már dolgozik, minimálbérért...szóval nem lesz könnyű az elindulás. Albérletbe megyünk, a babának szinte meglesz minden szükséges dolog (kiságy, babakocsi, hordozó, pelenkázó,ruhák)rokonoktól és barátoktól, úgyhogy ez miatt nem aggódunk. Várjuk már nagyon, hogy együttélhessünk és megszülessen a kisbabánk!!!
15hetes kismama
Kedves kérdező kismama,
Ne figyelj a támadó válaszokra, teljesen természetes ha valaki aggódik emiatt, manapság sokan nem engedhetik meg maguknak a Pierre C. babakocsit meg a baldachinos babaágyacskát százezrekért, attól még nagyon boldog kisbabád lesz mert lesz enyukája, apukája akik imádják őt és ez a legfontosabb.
Meg természetesen az hogy enni adsz neki, ruhácskái lesznek (szerintem sem kell többezerért venni hiszen úgyis egy perc alatt kinövi :)). Az 5 ezres babaágy nem sok, és teljesen kényelmes lesz neki.
Meglátod, amire kell, arra mindig tudtok áldozni a picúrnak csak okosan kell vásárolni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!