lassan egy éve használjuk, teljesen meg vagyunk vele elégedve.
2011. márc. 28. 12:08
3/29 anonim válasza:
Mi sem vagyunk gazdagok,sőt majdnem hogy az én pénzemből neveljük a gyereket.Olyan 30 körül fogok én is venni ha oda jutok.Mert az kiszolgálja 12 éves koráig...
2011. márc. 28. 12:09
4/29 anonim válasza:
Vaterán vettem 30e-ért egy isofixes Römert, maximálisan meg vagyunk vele elégedve, kényelmes, biztonságos. Új ára 75 felett van. Igaz, 2 hónapig kerestem, mert karácsony előtt felmentek az árak.
2011. márc. 28. 12:10
5/29 anonim válasza:
12500 Ft volt vaterán ÚJ gyerekülés, plusz egy ezres talán a posta amit mi vettünk. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
2011. márc. 28. 12:10
6/29 anonim válasza:
Szia! Lanyomnak Espiro Optima-t vettem, mikor kinotte a hordozot. Meg nem volt 9 kg, ezert kerestem olyat, ami 0-tol 25 kg-ig van. Nagyon megvagyok vele elegedve es az ara is jo. Menetkozben donthetos, igy ha elalszik, nem kell ulve aludnia.
Köszi a válaszokat!!:) Egyenlőre újban gondolkodom,de ha úgy alakul,lehet én is veszek egy drágábbat,használtan..
2. válaszoló: én is nézegettem ezt az ülést,de sokan modják,hogy 9-36kg ülés nem kényelmes, egy 1évesnek,és ugyanúgy egy 4-5 évesnek!Mekkora volt a gyerkőc amikor vetted neki? Az én fiam most lesz 11 hónapos.Jó lenne neki?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!