Nem "gazdag" Anyukák! Milyen autós ülésetek van?
Itt most arra gondolnék,aki nem 100ezreket költött autós ülésre,hanem max. 30ezret!
Meg vagytok vele elégedve?Babszinak kényelmes-szereti?Esetleg biztonságosnak tűnik???
Linkeljetek,hogy nektek milyen van!!!:)
Nekünk ilyen van: [link]
20.000,- Ft volt postaköltséggel együtt. Már nem emlékszem melyik oldalról rendeltem, de eltettem a számlát, ha érdekel megkeresem! Nagyon meg vagyok elégedve vele, a kisfiam is nagyon szereti.
Nem vagyunk "gazdagok" mi sem, de a gyerekülésen nem akartunk spórolni. Nekünk ilyen van: [link]
Mondjuk ez egy 10-essel több, de szerintem megéri.
Már a 2. gyerekkel "nyúzzuk" és hibátlan.
Használtat amúgy én nem vennék.
Ha sokat utaztok, akkor mindenképpen jobb minőségűt vegyetek, aminek vastagabb a szivacsa, jobb a huzata stb.
top rider 9-36-os van. 2009 nyarán volt 28 000 Ft körül, most már olcsóbban is lehet
semmi extra, lehetne kicsit stabilabb is, de semmi gond nwm volt vele, kényelmes.
Köszönöm,a további hasznos válaszokat is!!!
Használtan ahogy írtam ,én sem akarnék venni,inkább újat.
A teszen vaterán, én is néztem az üléseket,persze én is látok fityingekért,de azt biztos nem venném meg,mert 1 60ft-os ülés nem véletlenül ilyen olcsó. Römerben a king plust nézegettem,aminek fejszűkítője is van, de abból nem nagyon találtam nagyon olcsón, igy is 40-50 ezer ft körül mozognak..
Jó ötlet,hogyha használtan vennék, elmenni bevizsgáltatni,ezt észben tartom!!Köszi a tippet!!:)
Rendelni sem fogok,mindenképp személyesen akarom megvenni a fiamnak,miután belepróbáltam!!
Láttam még itt 1-2 linket,amiben jó kis ülések voltak!!!
Utánuk fogok nézni!
Egyébként, ACDC teszteket hol tudok nézni a gyerekülésekről???
Belinkelnétek nekem?A német nem az erősségem,és a honlapon nem tudom ,hogy hol keressem.
Köszi!
Ja,és további ötleteket is várok ha van még!!!:)
Még egy tipp:néhányan azt is szokták mondani, hogy ne csak a gyereked próbáld bele, hanem az ülést is próbáld bele a kocsiba. Mi ezt nem tettük, nekünk nem volt belőle gond, de ha teheted, tényleg érdemes belepróbálni.
(2 gyermekes anyuka, aki az isofixes üléseket nem részesíti előnyben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!