Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem "gazdag" Anyukák! Milyen...

Nem "gazdag" Anyukák! Milyen autós ülésetek van?

Figyelt kérdés

Itt most arra gondolnék,aki nem 100ezreket költött autós ülésre,hanem max. 30ezret!

Meg vagytok vele elégedve?Babszinak kényelmes-szereti?Esetleg biztonságosnak tűnik???

Linkeljetek,hogy nektek milyen van!!!:)

2011. márc. 28. 12:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy hol nézted, itt több is van 4-5-6 ezerért...

[link]

2011. márc. 28. 13:29
 22/29 anonim ***** válasza:
Szia!Mi itt vettük,szép és nagyon szeretjük:) [link]
2011. márc. 28. 13:39
 23/29 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van: [link]

20.000,- Ft volt postaköltséggel együtt. Már nem emlékszem melyik oldalról rendeltem, de eltettem a számlát, ha érdekel megkeresem! Nagyon meg vagyok elégedve vele, a kisfiam is nagyon szereti.

2011. márc. 28. 13:44
 24/29 anonim ***** válasza:
Mi ugyan gazdagok nem vagyunk, de az átlaghoz képest talán jobban élünk, de remlem nem bánod, ha azért én is adok neked tanácsot. Nekünk römer safefix plus van, ami sajnos drága, ezért ez nem jöhet neked szóba, de amit javaslok, hogy nézz körül a német gyerekülés teszteken és, ami ott jó vagy megfelelő minősítést kapott azokban megbízhatsz és biztosan találsz köztük nem olyan drágákat is! Ami még nagyon fontos, hogy NE vegyél használt ülést ismeretlentől, az összes szakember azt tanácsolja, hogy ne vegyünk használt gyerekülést, mert lehet, hogy van valami belső sérülése és pont az fogja a bajt okozni egy következő baleset esetén! Ezért próbálj használtat inkább az isemretségi körödből keresni vagy beszéld meg az eladóval, hogy csak akkor veszed meg, ha együtt beviszitek egy szaküzletbe, ahol megnézeted, hogy van e valami nem látható baja. Illetve a 9-36 kg üléseket sem ajánlják, mert állítólag nem az igazi a piciknek, "lötyögnek" benne és nem olyan biztonságos! Sok sikert, remélem találsz egy megfelelő ülést a kicsidnek!
2011. márc. 28. 13:52
 25/29 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk "gazdagok" mi sem, de a gyerekülésen nem akartunk spórolni. Nekünk ilyen van: [link]

Mondjuk ez egy 10-essel több, de szerintem megéri.

Már a 2. gyerekkel "nyúzzuk" és hibátlan.

Használtat amúgy én nem vennék.

Ha sokat utaztok, akkor mindenképpen jobb minőségűt vegyetek, aminek vastagabb a szivacsa, jobb a huzata stb.

2011. márc. 28. 14:42
 26/29 anonim ***** válasza:

top rider 9-36-os van. 2009 nyarán volt 28 000 Ft körül, most már olcsóbban is lehet

semmi extra, lehetne kicsit stabilabb is, de semmi gond nwm volt vele, kényelmes.

2011. márc. 28. 15:03
 27/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm,a további hasznos válaszokat is!!!

Használtan ahogy írtam ,én sem akarnék venni,inkább újat.

A teszen vaterán, én is néztem az üléseket,persze én is látok fityingekért,de azt biztos nem venném meg,mert 1 60ft-os ülés nem véletlenül ilyen olcsó. Römerben a king plust nézegettem,aminek fejszűkítője is van, de abból nem nagyon találtam nagyon olcsón, igy is 40-50 ezer ft körül mozognak..

Jó ötlet,hogyha használtan vennék, elmenni bevizsgáltatni,ezt észben tartom!!Köszi a tippet!!:)

Rendelni sem fogok,mindenképp személyesen akarom megvenni a fiamnak,miután belepróbáltam!!

Láttam még itt 1-2 linket,amiben jó kis ülések voltak!!!

Utánuk fogok nézni!

Egyébként, ACDC teszteket hol tudok nézni a gyerekülésekről???

Belinkelnétek nekem?A német nem az erősségem,és a honlapon nem tudom ,hogy hol keressem.

Köszi!

Ja,és további ötleteket is várok ha van még!!!:)

2011. márc. 28. 16:06
 28/29 anonim ***** válasza:

[link]

Még egy tipp:néhányan azt is szokták mondani, hogy ne csak a gyereked próbáld bele, hanem az ülést is próbáld bele a kocsiba. Mi ezt nem tettük, nekünk nem volt belőle gond, de ha teheted, tényleg érdemes belepróbálni.

(2 gyermekes anyuka, aki az isofixes üléseket nem részesíti előnyben)

2011. márc. 28. 20:13
 29/29 anonim ***** válasza:
70%
Szia! Második vagyok újra, mi tavaly nyáron kezdtük el használni, a lányom akkor volt 10 hónapos. Egyáltalán nem lötyögött benne, hiszen van benne fej és oldalszűkítő is. Ha olvastad a leírást, ez is menet közben dönthető, központi övfeszítős. Én elégedett vagyok vele. Véleményem szerint ez a gyerekülés dolog, mint sok minden a babákkal kapcsolatban túl van játszva. Ugye azt senki sem gondolja komolyan, hogy olyan sokkal nagyobb biztonságot nyújt egy százezres ülés? De van mivel felvágni a játszótéren…
2011. márc. 28. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!