Nem "gazdag" Anyukák! Milyen autós ülésetek van?
Itt most arra gondolnék,aki nem 100ezreket költött autós ülésre,hanem max. 30ezret!
Meg vagytok vele elégedve?Babszinak kényelmes-szereti?Esetleg biztonságosnak tűnik???
Linkeljetek,hogy nektek milyen van!!!:)
Kisfiamnak ilyen van: [link]
De nem itt vettük, hanem a Bippa Kft-nél, www.babaholmiolcson.hu
Ott 19.500 Ft volt.
Az 1 éves lányom most örökölte meg a fiam Pierre Carden -jét, 9-25 kg. Bár még nincs épp 9 kg.
A fiam cserébe ugyanezt a márkát kapta 9-36 kg kivitelben, három éves múlt, 14 kg. múlt héten vettük, a Bippa kft, nél, 17500 volt.
Zsiráf klubos.
Először mi is néztük a Römer isofix-es ülését - mondván, hogy biztonságos, de az eladó maga mondta, hogy szerinte nem biztos, hogy olyan jó. Már több balesetet is hallott, ahol az isofixes kiszakadt a kocsiból. Amiez ugyanis azt rögzíteni kell, az nem a rögzítésre van kitalálva. A "sima" gyereküléseket a biztonsági övvel rögzítjük, és a biztonsági övek tényleg arra lettek gyártva, hogy rögzítsünk velük. Mi hittünk az eladónak, vagyis tulajnak (már többször jártunk nála, kb. ismerjük), és megvettük a Zsiráf klubos ülést - ha jól emlékszem 12 ezerért.
Köszönöm a rengeteg választ!!
Én nem tudom lehet valamit rösszul csinálok,de én sehol nem találok használtan 20ezerért Römer ülést... :O
40 ezer felett látok mindig úgy is..
Mondjuk én sem vagyok isofix párti,és az autóba sem lehetne bekötni!:)
Várom még az ötleteket!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!