Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem gazdag a családja. Mi...

Nem gazdag a családja. Mi lesz, ha nem fogadják el?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, viszont sem Ő, sem pedig a családja nem tehetős, vagy befolyásos. Átlagosan inkább.

Az én családom pedig teljesen más, mint az övé. Épp ezért félek, hogy mi lesz akkor, ha bemutatom a szüleimnek, Ők pedig nem fogadják el.

Tudnátok valamilyen hasznos tanácsot adni?

Hogy mutassam be?

Mi lesz, ha ellenzik, nem fogadják el?

Nagyon fontos nekem és nem akarom elveszíteni.

2014. szept. 26. 21:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hm. Gyere össze velem, én bírom az ilyen népséget. Majd látszólag vigyázok rád, és nyugodtan lehetsz a pasiddal. ;) Persze ha figyeltetnek, akkor bukó a dolog. :D

A pasid milyen? Oké hogy átlagos, de mit csinál pl.?

2014. szept. 26. 21:52
 12/19 A kérdező kommentje:

Ha figyeltetnének, nem közölnék előre... :)

Nem az a bajkeverő típus, csak a legtöbben azt hiszik róla. Pedig egyszerűen csak magabiztos, sok az ismerőse és benne van mindenben. Borzasztóan talpraesett, sosem esik pánikba, minden helyzetet megold úgy, hogy ő jól jöjjön ki belőle. Fogalmam sincs, hogy ezt hogy csinálja.

Ő az első személy elég régóta, aki mellett tényleg önmagam merek lenni és nem kell azon gondolkoznom, hogy mit gondol rólam, vagy hasonlók.

Még Ő is tanul.

2014. szept. 26. 22:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát tényleg balhésnak tűnik. :D Mit tanul a srác? Apukád mivel foglalkozik?
2014. szept. 26. 22:03
 14/19 A kérdező kommentje:

A barátom még gimnazista, tavasszal érettségizik, aztán egyetemre megy.

Apa vállalkozó.

2014. szept. 26. 22:10
 15/19 anonim ***** válasza:
És nincs valami átfedés apád cégei, meg a aközött a szak között, amire a srác menni akar? Ha van, akkor csak jól kell tanulnia, és akár jól is elsülhet a dolog.
2014. szept. 26. 22:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Hűha :D

"Uptown girl

She's been living in her uptown world

I bet she never had a back street guy

I bet her mama never told her why"

Hát én Nektek egy dalt:

http://www.youtube.com/watch?v=blVsgv0OISY

2014. szept. 26. 23:03
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem lehet olyan fontos a kapcsolat, ha nem lennél képes kiállni mellette.

Te mondod, hogy nem mindegy, milyen ember, meg mit gondolnak róla.

Utálod a családod, akkor miért vagy velük?

Az én mostohacsaládom is képmutató volt (most is az), a barátomat sem szerették, én pedig másfél év együtt járás után hozzá költöztem, és havi-kéthavi szinten beszélek a "családommal".

Tudod: fontossági sorrend, de ha te nem állnál ki mellette, akkor mindegy is, jobb lenne neki nélküled.

2014. szept. 27. 06:39
 18/19 A kérdező kommentje:

Hogyhogy miért vagyok velük???

Talán mert a családhoz tartozom és szükségem van a támogatásukra?

Nekem ők nem a mostohacsaládom, mellettük nőttem fel.

2014. szept. 27. 08:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Mivel gondolom még te is gimnazista vagy, ezért nem fontos, hogy milyen a párod.Később még simán meggazdagodhat egyrészt, másrészt amíg otthon élsz, úgysem kell hogy bármit nyújtson számodra anyagilag.

Ezt biztosan a szüleid is tudják, hogy nem holnap szeretnél hozzá férjhez menni!

2014. szept. 27. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!