Nem gazdag a családja. Mi lesz, ha nem fogadják el?
Van egy barátom, viszont sem Ő, sem pedig a családja nem tehetős, vagy befolyásos. Átlagosan inkább.
Az én családom pedig teljesen más, mint az övé. Épp ezért félek, hogy mi lesz akkor, ha bemutatom a szüleimnek, Ők pedig nem fogadják el.
Tudnátok valamilyen hasznos tanácsot adni?
Hogy mutassam be?
Mi lesz, ha ellenzik, nem fogadják el?
Nagyon fontos nekem és nem akarom elveszíteni.
Hm. Gyere össze velem, én bírom az ilyen népséget. Majd látszólag vigyázok rád, és nyugodtan lehetsz a pasiddal. ;) Persze ha figyeltetnek, akkor bukó a dolog. :D
A pasid milyen? Oké hogy átlagos, de mit csinál pl.?
Ha figyeltetnének, nem közölnék előre... :)
Nem az a bajkeverő típus, csak a legtöbben azt hiszik róla. Pedig egyszerűen csak magabiztos, sok az ismerőse és benne van mindenben. Borzasztóan talpraesett, sosem esik pánikba, minden helyzetet megold úgy, hogy ő jól jöjjön ki belőle. Fogalmam sincs, hogy ezt hogy csinálja.
Ő az első személy elég régóta, aki mellett tényleg önmagam merek lenni és nem kell azon gondolkoznom, hogy mit gondol rólam, vagy hasonlók.
Még Ő is tanul.
A barátom még gimnazista, tavasszal érettségizik, aztán egyetemre megy.
Apa vállalkozó.
Hűha :D
"Uptown girl
She's been living in her uptown world
I bet she never had a back street guy
I bet her mama never told her why"
Hát én Nektek egy dalt:
Nem lehet olyan fontos a kapcsolat, ha nem lennél képes kiállni mellette.
Te mondod, hogy nem mindegy, milyen ember, meg mit gondolnak róla.
Utálod a családod, akkor miért vagy velük?
Az én mostohacsaládom is képmutató volt (most is az), a barátomat sem szerették, én pedig másfél év együtt járás után hozzá költöztem, és havi-kéthavi szinten beszélek a "családommal".
Tudod: fontossági sorrend, de ha te nem állnál ki mellette, akkor mindegy is, jobb lenne neki nélküled.
Hogyhogy miért vagyok velük???
Talán mert a családhoz tartozom és szükségem van a támogatásukra?
Nekem ők nem a mostohacsaládom, mellettük nőttem fel.
Mivel gondolom még te is gimnazista vagy, ezért nem fontos, hogy milyen a párod.Később még simán meggazdagodhat egyrészt, másrészt amíg otthon élsz, úgysem kell hogy bármit nyújtson számodra anyagilag.
Ezt biztosan a szüleid is tudják, hogy nem holnap szeretnél hozzá férjhez menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!