Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy azoknál a 18-20 éves lányoknál akiknek iPhonejuk van, kevés esélye van egy átlagos srácnak, ha nem gazdag?
A kérdés helytelen
Így kellene:
"Igaz, hogy a 18-20 éves lányoknál, kevés esélye van egy átlagos srácnak, ha nem gazdag?"
Nem feltétlen, ez is csak egy tömegtermék. Mintha azt kérdeznéd, hogy azok a lányok akik Airmax-ben mennek a fitnessre... Nem függ össze a kettő.
Én majd LG G4-et akarok venni, nekem az tetszik most.
Nálunk a családban több Iphone is van. Az egyiket én használom, már évek óta, meg van egy másik is, ami édesanyámé, csak ő nem használja, mert a jelenlegi telefonját jobban szereti.
A kérdésed alapján akkor én alapból egy csajmágnes vagyok.
@13:20
Hát azért, mert valakinek Iphone-ja van még nem biztos, hogy gazdag. Ha csak minimálbért keres, és félretesz magának mindig belőle egy kis pénzt, talán pár hónap alatt már villoghat is az Iphone-al, de attól még nem lesz gazdag.
Így van.
Az a gazdag aki kidobja az Iphone 6s gold-ot, az első kukába ha lemerült az aksija majd vesz egy feltöltöttet. :D
Igaz közben éhen hal. Végül is raj dolog a temetéseden egy iphone az urnán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!