Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/23 anonim válasza:
Jaj ez fajt....nagyon.
Gyenge probalkozas
2/23 anonim válasza:
Te kis huncutszemöldökű! Marika néni vagyok innen a szomszédból! Engem bármikor megtalálsz aranyom! 75/N
3/23 A kérdező kommentje:
Ha elfoglat uzletember vagy de igenyes es nincs idod ismerkedni..hidd el nem olyan konnyu
2015. szept. 15. 13:04
4/23 anonim válasza:
Es nyilvan egy elfoglalt uzletember itt tesz fel kerdeseket. Masfelol. Az a szemelyisegedhez tartozik hogy gazdag vagy? Vagy ugy erzed hogy ezt feltetlenul ki kell emelned? Mert akkor az regen rossz.
Vagy ez is csak egy ujabb hangulatkelto kerdes.
Nothing interesting
5/23 anonim válasza:
ajj, de örülök, hogy ennyi gazdag ember van, naponta legalább egy felteszi, ezt a kérdést :D
amúgy pénzért mindent vehetsz az egészségen kívül, mert nem szerelmet írtál :P
6/23 anonim válasza:
A gazdag mióta átlagos? Ez olyan, mint az antialkoholista sommelier vagy a vega böllér.
7/23 anonim válasza:
6-os, gondolom a kinézete átlagos, de a pénze miatt nem kell neki átlagos nő, mert marha igényes :)
8/23 anonim válasza:
Vannak erre specializálódott nők. Viszonylag korrektül néznek ki. Ha megtudják, hogy gazdag vagy, akkor az ismerkedésre fordított idő is lerövidül. Márpedig megtudják, mert egy összesen 9 szavas kérdésedben is már benne van. Mindenkit vár valahol egy Zimány Lindához hasonló nő.
9/23 anonim válasza:
Attól függ mit nevezünk gazdagnak. Ha lenne egy házam már én is gazdagnak nevezném magam a többi proli csóróhoz viszonyítva!
10/23 A kérdező kommentje:
Igen a kinezetem atlagos,es mivel nagyon igenyes vagyok es elfoglalt, ezert kompenzalom a holgyet mas erenyeimmel peldaul hogy vagyok annyira ugyes hogy mindent megteremtsek neki!Egy lanyt keresek csak ...
2015. szept. 15. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!