Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálunk, itthon Mo-on létezhet ilyen szerelem, hogy egy ilyesmi megnyerő külsejű gazdag nő szóba áll egy átlagos kinézetű munkás sráccal, aki az ő kocsiját használja, vagy keresztben?
Vagy keresztben nyelnék le a magyar nők az ilyen srácot?
http://www.youtube.com/watch?v=itjid0VP7aY
# 2:
Na erre én is kíváncsi vagyok!
Sajnos igen, és nem csak Magyarországon.
1 millióból talán 1 olyan nő van aki a felhőkarcoló tetejéről lejön és ott marad egy 20 négyzetméteres lakásban élő pasival.
Hát jó, köszönöm a bizalmat. :)
Én bőven a rendszerváltás előtt voltam gyerek, "tini". Közel az osztrák határhoz, külföldi rokonokkal, hatalmas földekkel és a szüleim jó állásával egyértelműen kijelenthetem, hogy gazdagok voltunk. Az egész sztori egy tipikus amerikai filmre hasonlít, ahogy szokták mondani. Voltam én, az elérhetetlen, jó tanuló, dúsgazdag és populáris csitri, és a szakadt, szegény, munkásosztályból származó kiszemeltem. Szóval a helyzet lényegében rosszabb, mint a reklámban. De képzeld: nekem tetszett a vagánysága és nem érdekelt, hogy csóró. A szüleim szanaszét szidtak és szidták, de mára már oda-vissza vannak a kisunokáktól és attól, hogy a háromból legalább egy gyereknek normális házassága van.
8-as.
Akkor, ahogy már előtted írták, hogy ezerből 1, akkor lehet te vagy az az ezredik nő, aki képes feltétel nélkül szeretni. Ez tiszteletre méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!