Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálunk, itthon Mo-on létezhet ilyen szerelem, hogy egy ilyesmi megnyerő külsejű gazdag nő szóba áll egy átlagos kinézetű munkás sráccal, aki az ő kocsiját használja, vagy keresztben?
Vagy keresztben nyelnék le a magyar nők az ilyen srácot?
http://www.youtube.com/watch?v=itjid0VP7aY
Pont ezt akartam én is írni. Lehet, hogy rosszul gondolom, de úgy látom, hogy általában az "újgazdag" proletárok és azok leszármazottai ilyenek csak, hogy a pénz, pénz, pénz számít nekik, semmi más. Na jó, meg a kockahas.
Tény, hogy az ilyen újgazdag csemetékből rengeteg van, de az is tény, hogy vannak olyanok is, akik nincsenek ennyire elszállva maguktól. Csak borzasztóan ritkák (én legalábbis még nem találkoztam ilyennel élőben)...
Kedves kérdező!
Kb. a videóban szereplő lány kategóriája vagyok, minden téren. A különbség az, hogy nem Bentleyt vezetek, hanem Teslat és egy AMG Mercedest. Megfontolt, taktikus ember vagyok, ugyanez jellemzi a magánéletem is. Fiatalon nagyon sikeres vagyok, talán az emberek 1%-a visz véghez ilyesmit, mint én. A kegyeimért versengő férfiak nagy része üzletember, vagy más magas beosztásban lévő illető. Keveset érintkezem egyszerű emberekkel sajnos. Az utóbbi időben levetettem időnként a dámát magamról. Eddig csak gálákra, puccos éttermekbe jártam, az átlagemberek számára méregdrága ruháim és ékszereim vannak, luxusos életem van. A szüleim is a felsőbb körökbe mozognak, részben az ő támogatásuknak is köszönhetem a nem mindennapi sikerem. Az utóbbi időben viszont elkezdtem teljesen egyszerű helyekre járni, kis kocsmákba elvegyülök, egyszerű emberekkel beszélgetek, egyszerű dolgokról és jól esik. Jól esik, hogy egy kicsit kiszabadulok onnan, ahol nap, mint nap vagyok. Jól esik, hogy egy farmerbe és egy ingbe kimehetek, akármennyire is szeretem a luxusos dolgaim. Ha van időm, akkor inkább BKV-val utazom, mert jól esik, hogy akkor épp semmin sem kell gondolkoznom. Szerintem egy átlagos pasi mellett könnyebben ellazulhatnék, de ezek a fiúk hozzám sem mernek szólalni, még így sem, hogy egyszerűen jelenek meg. Egy pszichológus ismerősöm azt mondta, hogy ez azért van, mert annyira erős a dominanciám, hogy érzik és félnek. Úgyhogy itt vagyok én, aki nyitott mindenkire. :) Szerintem van még rajtam kívül ilyen lány. :)
# 17:
Annyira, de annyira nehéz ezt elhinni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!