Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nálunk, itthon Mo-on létezhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálunk, itthon Mo-on létezhet ilyen szerelem, hogy egy ilyesmi megnyerő külsejű gazdag nő szóba áll egy átlagos kinézetű munkás sráccal, aki az ő kocsiját használja, vagy keresztben?

Figyelt kérdés

Vagy keresztben nyelnék le a magyar nők az ilyen srácot?

http://www.youtube.com/watch?v=itjid0VP7aY

2014. máj. 18. 14:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem, kedvesem. Ahol én élek, ott bőven akad ilyen. Tudod, nem szép ez az általánosítás. Attól, hogy rossz környezetben mozogsz, nem azt jelenti automatikusan, hogy igazad is van. :)
2014. máj. 18. 15:06
 12/23 anonim ***** válasza:

Pont ezt akartam én is írni. Lehet, hogy rosszul gondolom, de úgy látom, hogy általában az "újgazdag" proletárok és azok leszármazottai ilyenek csak, hogy a pénz, pénz, pénz számít nekik, semmi más. Na jó, meg a kockahas.

Tény, hogy az ilyen újgazdag csemetékből rengeteg van, de az is tény, hogy vannak olyanok is, akik nincsenek ennyire elszállva maguktól. Csak borzasztóan ritkák (én legalábbis még nem találkoztam ilyennel élőben)...

2014. máj. 18. 15:13
 13/23 anonim ***** válasza:
Kérdező: Ez nem a feltételekről szól, hanem arról, hogy kink mekkora igényei vannak. Vannak olyan emberek, akiknek azt jelenti az igényesség, hogy nem adják a saját szintjüknél lejjebb. Amúgy azokról a nőkről, akikről te írtál, is megvan a véleményem. Egyáltalán nem okosak, és valószínűleg nem is erős jelleműek, mert ha azok lennének, akkor nem esnének hasra egy ilyen f@ßtól.
2014. máj. 18. 15:13
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom, itt diplomás, jól elengedett nőt nem nagyon láttam még szakmunkás, szegény pasival. Valahogy ,,rang" alatt a mostani nők nem hajlandóak nézelődni pasi ügyben. Vagy ha igen, az is csak átmeneti. Azért mondom, hogy átmeneti, hogy volt itt egy szakmunkás rendes pasi, a barátnője szerette. A lányt később felvették a műszaki karra az egyetemre. Rá 1 év múlva összejött egy környezetmérnök férfival, aki alpári stílusú volt, igazi g.nnyláda. A rendes szakmunkás, meg repült. Idősebb korosztályban több olyat is ismerek, hogy tanárnő, gyógyszerésznő, jogásznő, diplomás főápolónő összejött szakmunkás pasival, de az a férfi minden esetben jobban keresett a nőnél, fordítva nem látok gyakran ilyet. Pedig elvileg egyenjogúság van agyagiakban is, nem de?
2014. máj. 18. 15:16
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekem pl. az intelligencia, ami iskolai végzettségtől teljesen független, és a műveltség is fontos, na ez már inkább függ attól, hogy ki milyen iskolát végzett. A másik az, hogy a férfiak nagy része úgy érzi, kompenzálni kell, ha egy nőnek több pénze van, mint nekik, és ezt általában a beteg féltékenységgel és a becsicskítással próbálják elérni. Hát én ebből nem kérek. Továbbá nem szeretném, ha csak a pénzem miatt kellenék.
2014. máj. 18. 15:16
 16/23 A kérdező kommentje:
anyagiakban
2014. máj. 18. 15:18
 17/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Kb. a videóban szereplő lány kategóriája vagyok, minden téren. A különbség az, hogy nem Bentleyt vezetek, hanem Teslat és egy AMG Mercedest. Megfontolt, taktikus ember vagyok, ugyanez jellemzi a magánéletem is. Fiatalon nagyon sikeres vagyok, talán az emberek 1%-a visz véghez ilyesmit, mint én. A kegyeimért versengő férfiak nagy része üzletember, vagy más magas beosztásban lévő illető. Keveset érintkezem egyszerű emberekkel sajnos. Az utóbbi időben levetettem időnként a dámát magamról. Eddig csak gálákra, puccos éttermekbe jártam, az átlagemberek számára méregdrága ruháim és ékszereim vannak, luxusos életem van. A szüleim is a felsőbb körökbe mozognak, részben az ő támogatásuknak is köszönhetem a nem mindennapi sikerem. Az utóbbi időben viszont elkezdtem teljesen egyszerű helyekre járni, kis kocsmákba elvegyülök, egyszerű emberekkel beszélgetek, egyszerű dolgokról és jól esik. Jól esik, hogy egy kicsit kiszabadulok onnan, ahol nap, mint nap vagyok. Jól esik, hogy egy farmerbe és egy ingbe kimehetek, akármennyire is szeretem a luxusos dolgaim. Ha van időm, akkor inkább BKV-val utazom, mert jól esik, hogy akkor épp semmin sem kell gondolkoznom. Szerintem egy átlagos pasi mellett könnyebben ellazulhatnék, de ezek a fiúk hozzám sem mernek szólalni, még így sem, hogy egyszerűen jelenek meg. Egy pszichológus ismerősöm azt mondta, hogy ez azért van, mert annyira erős a dominanciám, hogy érzik és félnek. Úgyhogy itt vagyok én, aki nyitott mindenkire. :) Szerintem van még rajtam kívül ilyen lány. :)

2014. máj. 19. 14:57
 18/23 anonim ***** válasza:

# 17:

Annyira, de annyira nehéz ezt elhinni. :(

2014. máj. 20. 10:06
 19/23 anonim ***** válasza:
Miért is kellene egy sikeres nőnek egy szakmunkással járnia? Hogy a szakmunkás férfi, aki önerejéből képtelen többre vinni az életben, meggazdagodjon, hasznot húzzon a nő hátáról? És erre a férfire kellene a sikeres nőnek felnéznie? A sikeres nő attól is lesz sikeres, hogy intelligens - tehát azonnal átlátja a szitut, hogy a szegény pasas csak a szép ruháját, pénzét látja. Hasonló hasonlóval. Az intelligens, szép, gazdag nő majd talál olyan férfit maga mellé, aki az ő szintje. Miért is ne találna? Miért is kellene neki egy lúzerral járnia, akitől ő semmit sem tanulhat, akinek csak ő arra kell, hogy segítse feljebb jutni a ranglétrán? És kérdező, azok a "nagyon jó" szakmunkás barátaid milyen férfiak már, ha azt akarják, egy nő tartsa el őket? Amikor egy férfi elkezd egy nő pénzére hajtani, onnantól megszűnik férfinak lenni a szememben. Nektek miért nem jó egy hozzátok hasonló lány? Miért érzitek azt, hogy kiérdemeltetek egy nálatok sokkal jobbat?
2014. jún. 3. 14:25
 20/23 anonim ***** válasza:
17-es: Azért az hogy néha (vagy gyakran, tök mindegy) "lereszkedsz" a nép közé az nem azt jelenti azonosulni is tudsz velük, mert eleve nem is kerülsz bele minden olyan szituációba ahová egy "proli" simán bele szokott. Nem voltál még munkaügyi központban segélyért. Nem volt még g_nyó főnököd, nem kellett összekaparnod az aprót hogy tudj venni egy liter tejet. Szóval igazán nem dolgozta meg a lelkedet a csóróság. Ennélfogva, úgy gondolom, nem tudnál hosszabb távon bevállalni egy erősen "rangon" aluli kapcsolatot, bármennyire is ezt gondolod és akkor még ott van a másik fél is, aki mondja, vagy sem, nem tudja az egója feldolgozni a kettőtök közötti szakadékot. Úgy esetleg működhet egy ilyen kapcsolat, hogy őt helyzetbe hozod, ahol bizonyíthat (önmagának elsősorba) és sikeres lehet kvázi önerőből, de mire ezt eléri már nem is áll fenn az eredeti szituáció.
2014. jún. 3. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!