Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is rossz, hogy a legtöbb csaj, csak úgy hajlandó ismerkedni egy átlagos kinézetű pasival, hogy ismerős-ismerős által, vkinek a vkije? Miért zárkózóttak, akár utcán, buliba, pláza, vagy bárhol ismerkedni?
Ha lerohannak azt nem szeretem. Ülök valahol akkor nem bánom ha leülnek mellém beszélgetni. Sosem ismerkedtem úgy, hogy vkinek a vkije. Inkább neten.
21/N
Ha megfigyeled, nemcsak a lányok, hanem korra, nemre és felekezetre való tekintet nélkül az emberek bizalmatlanok és egyre bizalmatlanabbak idegenekkel szemben.
Ugye a gyerekeket is arra tanítják, hogy ne álljanak szóba idegenekkel. Ez a reflex megmarad később is.
Én egyszer álltam a buszmegállóban, 15 éves voltam. Vagy 5ször elment előttem egy csávó, majd odajött hozzám hogy "Kérsz egy szál cigit?" (Életemben nem dohányoztam). Mondtam hogy nem kössz...Arrébb mentem, majd jött utánam hogy mennyire tetszem neki és hogy szeretne megismerni meg kérdezősködött egy csomó mindent. Én próbáltam lerázni szépen, de nem értett belőle. Oké, jött a busz. Felszálltam leültem. Erre odajött hozzám megint, hogy szeretne mellém ülni, és beszélgetni velem. Tudod mennyire para volt a helyzet? Ott voltam 15 évesen az meg csak nyomult, tolakodott stb.
Na ezért is van az hogy "jaj de félek tőle" mármint az idegenektől. És akkor említhetem még a "Ne haragudj tudnál adni egy kis aprót/cigit?" stb megszólításoktól. Annyi rosszat hallani...De am hidd el ha normális vagy, és van közöttetek szimpátia, lehet ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!