Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért lennének manapság csúnya nem gazdag pasival nők?
Annyi ilyen párt ismerek. Most is vonaton láttam 3 ilyen párt. Nem értem mi lehet az oka annak hogy ilyen nők csúnya pasikkal vannak és még gazságok sem.
Ezek a nők hová tették a szemüket?
Talán ez lenne az oka ennek az elterjedt jelenségnek:
"manapság"? :)
Régebben nem voltak csúnya pasik.
Ha lettek volna, akkor sem rendelkzetek volna az említett 3 tulajdonsággal :)
Amúgy hülyeség.
Hozzáteszem, a párom nem csúnya, legfeljebb átlagos.
1.
"Ha a férfiak vonzó tulajdonságait rangsorolnánk, szinte minden esetben a humor kerülne az első helyre - ez a legfontosabb választási szempont a nőknél." Nálam igaz, viszont nem úgy, ahogy a blog mondja, hogy humorral kell levennie a lábamról. Volt olyan átlagpasi, aki valóban a humoros bemondásaival fűzött meg, de a párom például pont nem ez az eset. Viszont van humora, de idő kellett, hogy megismerjem ezt az oldalát.
2. Figyelmesség, ez igaz rá, bár már nem annyira, mint a kapcsolat elején.
3. Megbízhatónak tartom, ez is igaz. És nem azért, mert ne kellett volna közben másnak is.
Ez alátámasztani látszik a blogon írtakat. Viszont: hiába van humora, figyelmes és megbízható egy pasi, ha nem tudom megszeretni és vonzódni hozzá. Ami pedig adott egyéntől függ, a többi tulajdonságától is. Szóval a szerelmet nem adják recept szerint.
Nem tudom kérdező olvastad-e az egész cikket, de most idézek belőle csak, hogy mindenki értse
"mesélte a 36 éves Melinda"
"A 40 éves Ida szerint"
"Két gyerekkel váltam el a férjemtől"
Szóval ez nem a huszonéves korosztály, hanem a 40 közeli, ahol van már gyerek + válás. Érthető, hogy ilyenkor a nőknek már nem a helyes szépfiú kell, hanem valaki aki beszáll a rezsibe, neveli a gyereket, meg segít a házimunkában. Magyarán, érdekkapcsolatról van szó.
A probléma az ilyen kapcsolatokkal, amikor apuka (és családja) megjelenik, megy a vitatkozás, ordibálás, előjönnek a régi emlékek, amiből lesz egy kis nosztalgiaszex, esetleg a család buzdítására újból összejönnek, mert a szerelem mindent legyőz, aztán a szegény balek eldöntheti, hogy eltűri ezt, vagy egyedül marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!