Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezért lennének manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért lennének manapság csúnya nem gazdag pasival nők?

Figyelt kérdés

Annyi ilyen párt ismerek. Most is vonaton láttam 3 ilyen párt. Nem értem mi lehet az oka annak hogy ilyen nők csúnya pasikkal vannak és még gazságok sem.

Ezek a nők hová tették a szemüket?

Talán ez lenne az oka ennek az elterjedt jelenségnek:

[link]

2016. ápr. 14. 14:08
 1/9 A kérdező kommentje:
* gazdagok
2016. ápr. 14. 14:08
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Szerelem?
2016. ápr. 14. 14:12
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
mert nem mindenki felszínes. ennyi az egész.
2016. ápr. 14. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Baromság. (Mármint a 3 ok.)
2016. ápr. 14. 14:27
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
4. pont: Neveli a mástól bekapott gyerekedet is!
2016. ápr. 14. 14:29
 6/9 anonim ***** válasza:

"manapság"? :)

Régebben nem voltak csúnya pasik.

Ha lettek volna, akkor sem rendelkzetek volna az említett 3 tulajdonsággal :)

Amúgy hülyeség.

2016. ápr. 14. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:
42%

Hozzáteszem, a párom nem csúnya, legfeljebb átlagos.

1.

"Ha a férfiak vonzó tulajdonságait rangsorolnánk, szinte minden esetben a humor kerülne az első helyre - ez a legfontosabb választási szempont a nőknél." Nálam igaz, viszont nem úgy, ahogy a blog mondja, hogy humorral kell levennie a lábamról. Volt olyan átlagpasi, aki valóban a humoros bemondásaival fűzött meg, de a párom például pont nem ez az eset. Viszont van humora, de idő kellett, hogy megismerjem ezt az oldalát.

2. Figyelmesség, ez igaz rá, bár már nem annyira, mint a kapcsolat elején.

3. Megbízhatónak tartom, ez is igaz. És nem azért, mert ne kellett volna közben másnak is.

Ez alátámasztani látszik a blogon írtakat. Viszont: hiába van humora, figyelmes és megbízható egy pasi, ha nem tudom megszeretni és vonzódni hozzá. Ami pedig adott egyéntől függ, a többi tulajdonságától is. Szóval a szerelmet nem adják recept szerint.

2016. ápr. 14. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
Mert a jóképű pasik megtehetik azt hogy havonta váltogatják a nőket (ezzel kihasználva őket)...az átlagosak pedig örülnek ha akad egy szép nő, aki mellettük marad. Legalábbis szerintem.
2016. ápr. 14. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudom kérdező olvastad-e az egész cikket, de most idézek belőle csak, hogy mindenki értse

"mesélte a 36 éves Melinda"

"A 40 éves Ida szerint"

"Két gyerekkel váltam el a férjemtől"

Szóval ez nem a huszonéves korosztály, hanem a 40 közeli, ahol van már gyerek + válás. Érthető, hogy ilyenkor a nőknek már nem a helyes szépfiú kell, hanem valaki aki beszáll a rezsibe, neveli a gyereket, meg segít a házimunkában. Magyarán, érdekkapcsolatról van szó.

A probléma az ilyen kapcsolatokkal, amikor apuka (és családja) megjelenik, megy a vitatkozás, ordibálás, előjönnek a régi emlékek, amiből lesz egy kis nosztalgiaszex, esetleg a család buzdítására újból összejönnek, mert a szerelem mindent legyőz, aztán a szegény balek eldöntheti, hogy eltűri ezt, vagy egyedül marad.

2016. ápr. 14. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!