Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasi tálal könnyebben csinos nőt csúnya de nagyon gazdag vagy szegény de nagyon helyes jó pasi?
A szegény,de nagyon helyes pasi sokkal könnyebben talál.
Sokan nyafognak,hogy a nőknek milyen fontos a pénz, de baráti körből úgy látom,hogy a külső jobban számít.
L21
De nehéz 39%-os...Pincérnő vagyok egy freqventált helyen lévő "menő" bisztróban Budán.
Nos most napi szinten ostromolnak a pénzes férfiak..van aki mindennap benéz miattam és azt ecseteli mennyit keres havonta,mikor megy utazgatni stb.stb.Én csak mosolyogni tudok magamban.Elég szánalmas,hogy egyesek (sajnos jó sokan) hisznek ebben a sztereotípiában...
Tehát nem! Engem a ronda de pénzes férfiak nem vonzanak,de még a sármos-pénzesek sem.
Nekem egy normális,intelligens figyelmes férfi kell aki nem azzal szeretne lenyűgözni,hogy ismeretlenül elvinne Spanyolországba.
N21
Őrülök neki,de nem ti vagytok többségben,tehát nem változtattok a tényen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!