Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő csúnya, de gazdag, akkor lehet helyes barátja?
A kérdés csak elméleti, nyugi. :D
Csak a fiúk állandóan ezzel jönnek és kíváncsi vagyok, hogy ez a másik irányból hogy működik.
A kérdés gyakorlati. Léteznek ilyen kapcsolatok. Én is ismerek több ilyet.
A fiúknak is ugyanúgy megvan az ára mint a lányoknak.
Hmmm... attól függ. Vannak olyan személyek, akik nem a külsőhöz vonzódnak, hanem a belsőhöz. Én, pl. Persze, legyen az illetőben legalább 1 apró dolog, ami tetszik is (pl mosoly, szem, akármi), de igazából én sosem fogok senkihez vonzódni külső alapján.
TEHÁT: Ha a személyisége normális, szerethető, akkor lehet esélye. A pénz itt nem játszik szerepet.
Ha viszont a pénze mellé még fölényeskedő, öntelt, pökhendi is, esetleg egy házi sárkány, vagy mocskos a szája, akkor... macskás hölgy lesz! XD
24/F
Lehet. Sokan mindenre képesek a pénzért.
Ha van elég pénzed lehet. Volt Kiszel Tündének is fiatal faszija pedig ő is egy undorító nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!