Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyha valakinek nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha valakinek nincsenek utazós képei, selfijei miért kell arra következtetni, hogy otthonülő típus?

Figyelt kérdés
Nem mindenki szeret non-stop fényképészkedni.
2021. aug. 2. 15:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hiszen ahogy írod, nem mindenki szeret fényképeszkedni. Én se szeretek, meg amúgy se rakok ki magamról képeket, ettől még szeretek eljárni otthonról.
2021. aug. 2. 15:09
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Eljarok,utazok, nem fényképezek, egy kép sincs rólam az egész Internet glóbuszon😀 31 N.
2021. aug. 2. 15:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki ennyire egyszerűen működik azzal nagyon nem is érdemes foglalkozni sztem.
2021. aug. 2. 15:46
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Aki jól nézki az szeret fotozkodzni. Ha nem is pakol ki belőle, de a telojaban biztos van egy két fotó.
2021. aug. 2. 16:02
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
😀😀😀😀😀😀Utolsó.. Az igazán szép kolléganőm sehová nem tesz ki képet van vőlegénye, köszöni, nem kér már a ráírogató férfiakból.
2021. aug. 2. 16:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs faszbuk profilom, akkor e logika szerint én nem is léteze- *váratlanul megszűnik*
2021. aug. 2. 17:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

közösségi oldal függők hülyesége az, ha valaki nem éli ott az életét nem csap ki magáról 200 millió képet meg bugyuta viccnek tűnő napi bölcsességet..

A kedvenc fajtám amikor rohadt motiváltnak mutatja magát, bölcs idézetek oszt meg a való életben meg egy rohadt általános iskolás versre sem emlészik vagy olvasmányra..

2021. aug. 2. 18:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Én inkább azt keresem, ki lehet az otthonülős, mivel én sem járok el. Biztosan vannak olyanok is, akik életükben 2x voltak síelni, és azóta is úgy töltik az ott ellőtt pár képet fel, mintha minden hétvégén ezt csinálnák. Na én inkább ilyet keresek, aki nem mászkálós.
2021. aug. 2. 18:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Nincs utazos kepem, mert nem szeretek utazni.

Mindenfele ember van. Az, aki kepek alapjan, ismerettseg nelkul feltetelez, degradal, vagy felertekel masokat, az eleg egysiku ember.

2021. aug. 2. 22:18
 10/14 anonim ***** válasza:
9: Mégis mi alapján kellene ítélni? Sarkos példa, de ha 2 farokkal a kezében mosolyog, akkor nyilván véletlenül sem r_banc, igaze? Egy "irányt" azért le lehet szűrni képek alapján is!
2021. aug. 3. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!