Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan lányok akik el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akik el tudnának fogadni egy otthonülős fiút?

Figyelt kérdés

Nem azt jelenti hogy nem megyek sehova, sőt a munkám is olyan hogy sok helyre kell mennem amit szeretek, és szabadidőm teljesen idejét sem itthon töltöm. De a barátok, bulizás nekem egyáltalán nem kell, ahelyett itthon vagyok.

Szóval szeretek ide oda menni, de nem társasággal hanem vagy egyedül de a legjobb lenne egy lánnyal. De itthon is szeretek lenni és semmit nem csinálni. Ez mennyire probléma, csak mert nem volt eddig barátnőm.

2021. márc. 15. 17:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Amennyiben nem zavar, hogy a nő adott esetben eljár a barátaival kávézni, moziba, akár bulizni, akkor nekem nem lenne gond. Ez akkor probléma, ha a másikat be akarod zárni, mert nem tudod elfogadni, hogy ő másokkal is boldog, nem csak te vagy neki.
2021. márc. 15. 17:50
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Hát nekik sose jó semmi szóval 🤷‍♂
2021. márc. 15. 17:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen vagyok lányban.
2021. márc. 15. 17:52
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Ne a partikirálynők között keresgélj, és lesz. Vannak ilyen lányok is bőven, mint te.
2021. márc. 15. 18:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Persze, leginkább azok, akik szintén hasonlóak. Lányok között is van ám introvertált.
2021. márc. 15. 18:46
 6/12 anonim ***** válasza:
5. Akiket én ismerek introvertált lányok, azok is már ilyen 3-5 éve kapcsolatban vannak. És ha szakítanak, akkor is sok férfi repül rájuk egyből ugyanúgy.
2021. márc. 15. 18:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Erősítem a statisztikád, introvertált lány vagyok és 4 éve kapcsolatban :D (5. voltam). Elhiszem amúgy, hogy nem olyan könnyű, mert sokan foglaltak már, de azért nyilván nem mindenki.
2021. márc. 15. 19:07
 8/12 anonim ***** válasza:
most jópár hónapig a vírus miatt amúgy sem nagyon lehet ugrálni ide-oda.
2021. márc. 15. 19:49
 9/12 anonim ***** válasza:
28%
akik azt mondjak, van ilyen lanyban azok melyik bolygon laknak?
2021. márc. 15. 20:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Kevés ilyen lány van
2021. márc. 15. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!