Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Otthonülős fiú hol találhatna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthonülős fiú hol találhatna barátnőt?

Figyelt kérdés
Most is egész hétvégén itthon voltam. Barátaim nincsenek, de egy lány hiányzik az életemből. Vele persze mennék programokra.
2020. okt. 19. 09:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Hát, ha otthon nincs egy lány sem, akkor így nem fog menni.
2020. okt. 19. 09:39
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Otthon. Internetről.
2020. okt. 19. 09:44
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Az otthonülős (legyen nő vagy férfi) sehol nem fog.

Első körben változtatni kell a körülményeken. Az nem indok, hogy nincsenek barátaid, akkor keresni kell. Nem barátokat, először csak haverokat, ismerősöket, a többi majd jön magától

Miből gondolod, hogy anélkül lehet ismerkedni, hogy kilépnél a konfort zónából? Annak azért kicsi az esélye, hogy valaki bezörget, hogy bocs, magányos vagyok, nincs itt egy potenciális randi partner? :)

2020. okt. 19. 09:57
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Hiába van internet.

Aki a sült galambot várja a szájába, sosem fog jóllakni.

2020. okt. 19. 09:57
 5/11 anonim ***** válasza:
58%

Sehol. Mivel nincs semmi szociális tudásod, ha valahogy összejönne egy randi (online társkeresés), akkor sem lenne belőle nagy folytatás.

Üljél fel a gép mellől, menjél emberek közé, haverkodj, szórakozz, tanulj emberként viselkedni!

2020. okt. 19. 10:01
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Ha azért megvan a kellő érdeklődési köröd, a jó kommunikációs készséged, akkor interneten egy szintén otthon ülős lánnyal. Persze ha szeretsz kimozdulni, csak nincs kivel, akkor nem otthonülőssel.
2020. okt. 19. 10:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Így csak körülbelül neten tudsz ismerkedni, úgy mint én. 30F
2020. okt. 19. 10:18
 8/11 anonim ***** válasza:
En itt a gyakorin ismerkedtem meg a felesegemmel. Aki ráadásul 600 kilometerre lakott.
2020. okt. 19. 11:21
 9/11 anonim ***** válasza:
23%
Sehol. Mivel egyébként is több a férfi, ezért akik feladják és otthon ülnek azok darwini módon kizárják magukat a nőkért való versenyből. Igazából jól teszik.
2020. okt. 19. 11:43
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Nagyjából sehol.
2020. okt. 19. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!