Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthonülős férfiak hol ismerkednek?
Én otthon ülős férfi vagyok, de az életben ismerkedem.
Neten nem ismerkedem, nem véletlen.
Az Interneten leginkább.
De nekem, ha nem is jön össze, akkor is kellemes dolog másokkal beszélgetni itt, mivel élőben nem olyan egyszerű. Vannak ismerőseim, de az a kezdeti fél év amíg "megtörik a jég", sokak számára nem kivárható, és én ezt tiszteletben is tartom.
Marad a net. Ez úgyis jobb az önkifejezés szempontjából.
Otthonülős vagyok abból a szempontból, hogy nem járok bulizni. De annyira, hogy itthonról is dolgozom, szóval tényleg. Illetve az nem tudom, beleszámít-e, hogy viszonylag sokat utazom, de akkor nem szoktam ismerkedni.
Interneten ismerkedem, vagyis inkább ismerkedtem. Ahogy mainstream lett a netes társkeresés/jelenlét, úgy lett egyre nehezebb a nem szuper jóképű férfiaknak.
Átlagos vagyok minden szempontból és a legtöbb visszajelzés szerint, de Tinderen 0 azaz nulla match-em szokott lenni. De még csak jobbra sem húznak a nők (Tinder Gold), még az átlagos vagy csúnya lányok sem.
A Tindert hagyjad, komolyan-vehetetlen hely, műanyag emberek, műanyag világa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!