Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik el tudnának fogadni egy otthonülős fiút?
Figyelt kérdés
Nem azt jelenti hogy nem megyek sehova, sőt a munkám is olyan hogy sok helyre kell mennem amit szeretek, és szabadidőm teljesen idejét sem itthon töltöm. De a barátok, bulizás nekem egyáltalán nem kell, ahelyett itthon vagyok.
Szóval szeretek ide oda menni, de nem társasággal hanem vagy egyedül de a legjobb lenne egy lánnyal. De itthon is szeretek lenni és semmit nem csinálni. Ez mennyire probléma, csak mert nem volt eddig barátnőm.
2021. márc. 15. 17:45
11/12 anonim válasza:
Szerintem is kevés ilyen nő van.
Sőt, egyáltalán létezik ilyen?
A nők szeretnek csavarogni, utazgatni.
12/12 anonim válasza:
a nők 90%-a (akiket ismerek) travel addict-os. Aki meg nem olyan, azok többsége elég ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!