Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy világjáró nő lenézi az otthonülős férfit?
Figyelt kérdés
Az olyan férfit, aki elvan otthon is mint egy szobanövény, ritkábban szeret eljárni, de akkor sem külföldre és nem messzire.2021. márc. 22. 20:30
1/63 anonim válasza:
Szerintem nem, egyszerűen nem foglalkozik ilyennel.
3/63 A kérdező kommentje:
Nem ismertek ilyen párt?
2021. márc. 22. 20:32
4/63 anonim válasza:
Nem nézem le, de nem jönnék össze soha ilyen emberrel.
5/63 anonim válasza:
Nem nézi le, hanem unalmasnak találja.
Nem nem jönnék össze ilyen nővel.
6/63 anonim válasza:
Valszeg sose jönne össze ilyen férfival, így valamilyen szinten lenézi.
7/63 anonim válasza:
4-es vagyok. Nem értem sokan miért pontoztak le. Én imádok utazni, és annyiszor mennék, ahányszor csak tehetem. Mi a búbánatért jönnék össze olyannal, aki nem jönne velem, és otthon ül helyette??
8/63 anonim válasza:
Nem nézi le, de nem egymást keresik.
9/63 anonim válasza:
Most Covid járvány van, maradjatok otthon a valagatokon...
10/63 anonim válasza:
Tehát mivel Covid járvány van most x ideig ezért kéne otthülőkkel összejönni?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!