Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy világjáró nő lenézi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy világjáró nő lenézi az otthonülős férfit?

Figyelt kérdés
Az olyan férfit, aki elvan otthon is mint egy szobanövény, ritkábban szeret eljárni, de akkor sem külföldre és nem messzire.

2021. márc. 22. 20:30
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:
És mondom: az évi egyszeri kiruccanással nincs gondom. Csak azt látom és zavar, hogy túl van tolva már.
2021. márc. 23. 11:34
 42/63 anonim ***** válasza:
54%

Jaj istenem és már jön a sok travel addict és kiemeli magát a proli tömegből, hogy ŐK mennyire jobbak. Verjétek el a pénzt, pózóljatok az instán és nézzétek le azokat, akiknek más a hobbija.

Na ezért utálom az ilyen embereket. Fogadjátok már el, hogy vannak más emberek is...

2021. márc. 23. 11:41
 43/63 A kérdező kommentje:
Igen travel addict a hivatalos kifejezés erre. Az addict az FÜGGŐT jelent, márpedig MINDEN függés káros, nem normális. Ezt nem én találom ki, hanem nálam sokkal okosabb emberek megmondták. Nem véletlenül terjedt ez el.
2021. márc. 23. 11:43
 44/63 anonim ***** válasza:

42-es ti foglalkoztunk velünk és nem fordítva:D

Nem verem el a pénzt, be tudom osztani. Tőlem mindenkinek az a hobbija amit szeretne, engem nem érdekel, csak annyit mondtam, hogy nem lennék együtt ilyen emberrel.

KÉRDEZŐ, megoldom a problémádat Tinderen kiírod a leírásodba, hogy inkább otthonülős, filmezős, típus vagy és nem szeretsz utazni. Aki ezután matchel veled, illetve akivel szóba elegyedtek, azzal ismerkedhetsz. Megspróroltam neked egy csomó felesleges kört.

Egyébként most ugrott be, hogy nem rég kiírtál egy hasonló kérdést, és ott jelentkezett 2-3 nő is. Velük mi lett?

2021. márc. 23. 11:44
 45/63 anonim ***** válasza:
23%
"Az addict az FÜGGŐT jelent, márpedig MINDEN függés káros," Na veled a toronyban is elég nagy problémák lehetnek.
2021. márc. 23. 11:45
 46/63 anonim ***** válasza:
54%

tudom, tökre veled vagyok. És azok húzzák le a másféle embert, akik maguk sem biztosak a saját dolgaikba.

Akárhányszor beleszaladok egy travel mániás nőbe nem az van, hogy "Ne haragudj, nem egymást keressük", hanem konkrétan ki van akadva, hogy milyen szánalmas nem utazgatni, meg ő követeli, hogy a párja mindenhová vele menjen stb.

Látod, itt is ki vannak akadva, csak mert más a véleményed, mint az övék.

szánalmas

2021. márc. 23. 11:47
 47/63 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy függő csakúgy, mint a kocsmahuszárok. Vírus óta sokan olyan látványos szenvedést vágnak le és mártírkodnak, hogy nem mehetnek utazgatni, ami már kicsit gáz. Nincs mit posztolni az instára.
2021. márc. 23. 11:50
 48/63 anonim ***** válasza:
39%

"Látod, itt is ki vannak akadva, csak mert más a véleményed, mint az övék."

Tudsz olvasni?? NEM ÉRDEKEL, HOGY MIT CSINÁLTOK.

Én nem foglalkozom olyan férfival aki nem szeret utazni, te meg nem foglalkozol olyan nővel, aki szeret. PONT

2021. márc. 23. 11:52
 49/63 anonim ***** válasza:
34%
Ezt én is észrevettem. Társkeresőn 10-ből 8 nő túrázik és utazik. "Roppant egyedi". Sehol egy "képeket festek" vagy "basszusgitározom" csaj. Én inkább őket keresném. Mondjuk valószínűleg azért, mert utóbbiak már találtak társat :)
2021. márc. 23. 12:27
 50/63 anonim ***** válasza:
53%
Az én szememben nem ugyan az aki szép csöndben nyaralgat és a tájak, helyek helyett inkább önmagát rakja középpontba a fényképeken ezáltal azt mutatni a közösségi oldalakon neki mennyire megy a szekér erre és telik ő feljebb való.. A legtöbb nyaralós csak csaj magamutogatós kisebbségi komplexusos.
2021. márc. 23. 12:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!