Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy világjáró nő lenézi az otthonülős férfit?
A nők többsége magának fizeti az utat, szállás koltopenzt... MINDENT ami az utazással jár.
Azért utazik mert szeretne új helyeket felfedezni, új ízeket megkostolni, más kultorakkal, nyelvekkel ismerkedni... Ezt a 4fal között ülve nem lehet csinálni.
Tanulhatsz keoezheted magad életed végéig, de amit egy-egy utazás hozzaad az emberhez az felulmulhetetlan. Toleranciat tanulsz, elfogadást, a világ sokszinuseget...
Az aki utazik senkit sem néz le, csak nem feltétlen ért egyet veletek.
De egy olyan novel mégis mit kezdenel akinek igénye van ilyen dolgokra? Varnad haza míg ő a barátaival kirandul?
És tudod párban a legszebb ezeket az élményeket begyujteni.
#31, nem erről szólt alapvetően a kérdés, hanem, hogy eltérő igények esetén a nő lenézi-e a MÀS igényű férfit.
Esetedben az egyszerű vàlasz az igen. Mindezt mindenféle személyeskedés nélkül mondom, kérlek ne sértődj meg.
Én már a kérdések alatti válaszokra reagáltam. És tudod inkább a kérdező nézi le a nőket akik utaznak.
Vegigolvastad itt a válaszokat?
Csak próbáltam választ adni arra hogy miért szerethet utazni valaki... (nem nem a szex miatt)... De ebből annyi jött le, hogy lenezek másokat...
Megegyszer hangsúlyozom hogy nem, nem nézem le aki nem szeret utazni, egyszerűen nem értek vele egyet, nem tudok vele azonosulni, ettől függetlenül, lehet egy okos értelmes intelligens ember, és valakivel a jövőben biztosan boldog lesz. Ez ennyi.
Tapasztalat, emiatt ne huzzatok le.
Le is nezi, amolyan szuk latokorunek titulalja. Az ilyenektol megkapom, hogy unalmas vagyok, meg celtalan blabla, ami nem igaz. Hetkoznap dolgozom, minden hetvegen meg nincs kedvem leugrani romaba meg parizsba, penzem sincs erre.
Most lehet pontozni. Nekem nem tetszik az ilyen tipusu ember.
"Hetkoznap dolgozom" Te jó ég, hogy bírod?
"minden hetvegen meg nincs kedvem leugrani romaba meg parizsba" Valóban szűk látókörű vagy. Szerinted aki szeret utazni, az két napra ruccan le minden hétvégén Párizsba meg Rómába? Fogalmad sincs az egészről.
"Nekem nem tetszik az ilyen tipusu ember." Ezzel nincs semmi baj. Kerrss otthonülő nőt, és meg van oldva a probléma.
"Ma meg megy ez az értelmetlen rongyrázás."
Tedd már hozzá, hogy NEKED értelmetlen és NEKED rongyrázás!
Nekem folyamatosan az jön le, hogy a szép, életvidám, normális gondolkodású lányok, akik neked tetszenek, mind utazgatnak, ha meg esetleg találsz egy magánakvaló, otthonülőt, az meg nem tetszik. Ha nem így lenne nem itt picsognál.
37-Nem látod jól!
Ha találtam volna olyan nőt, amilyet leírsz, már elvettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!