Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy világjáró nő lenézi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy világjáró nő lenézi az otthonülős férfit?

Figyelt kérdés
Az olyan férfit, aki elvan otthon is mint egy szobanövény, ritkábban szeret eljárni, de akkor sem külföldre és nem messzire.

2021. márc. 22. 20:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
38%
unalmas a világot járó nő.. nekem ez uncsi.. Sétáljunk 25 kilómétert az izgibb .
2021. márc. 22. 21:44
 12/63 A kérdező kommentje:

Sajnos akárhány nővel ismerkedtem, randiztam, mind ilyen utazós volt.

Nem tudom hol lehetne találni hasonló lányt, kicsit olyan, mintha ez egyfajta divat lenne a nőknél.

2021. márc. 22. 21:52
 13/63 A kérdező kommentje:
*hozzám hasonló lányt-így pontos.
2021. márc. 22. 21:52
 14/63 anonim ***** válasza:
69%
Én is így vagyok férfiként. Számomra teljesen érdektelen és fárasztó utazni, egy kezemen meg tudom számolni hányszor nyaraltam az utóbbi pár évtizedben. Bízom benne, hogy vannak otthonülősebb nők is.
2021. márc. 22. 22:05
 15/63 anonim ***** válasza:
48%

"kicsit olyan, mintha ez egyfajta divat lenne a nőknél."

Mert egy eszméletlenül jó dolog. Új tájakat, városokat, falvakat, tereket, szobrokat,építészeti stílusokat látni. Újfajta ételeket kóstolni. A napsütésben, a forró homokban besétálni a kristálytiszta langyos tengerbe. Bulizni, gyöngyörű külföldi emberekkel ismerkedni áh nem lehet írásban átadni.

Biztos találsz olyat akinek az a szórakozás, hogy a szobában ülve nézi ahogy szárad a festék a falon.

2021. márc. 22. 22:22
 16/63 anonim ***** válasza:
21%
10-es Előveheted a vibrit is...
2021. márc. 22. 22:26
 17/63 anonim ***** válasza:
69%
Hát előbb venném elő, mint hogy veled kezdjek pl.
2021. márc. 22. 22:43
 18/63 anonim ***** válasza:
21%
Vegyél bele elemet is...
2021. márc. 22. 22:45
 19/63 anonim ***** válasza:
49%
Muszáj a nyomorodat megosztanod velünk itt? Senkit nem érdekel.
2021. márc. 22. 22:51
 20/63 A kérdező kommentje:

15-az a baj nagyon végletekben gondolkodsz. Azért van középút az állandó utazgatás és a fal nézése között.

Nekem például az is elég, ha a helyi erdőségbe kimegyek a túraútvonalat végigjárni, és az itteni szép tájat fotózom, beszippantom a friss levegőt. Egyébként pedig, mivel van kertem, ahová kimegyek, nem hiányzik ez sem állandóan, de persze néha jól tud esni.

Lehet én már kinőttem 31 évesen a bulikázásból, bár sosem vonzott különösebben. Nem értem tényleg mi a jó abban, hogy idegenekkel bulizik valaki egy idegen országban. Szóval ez a görcsölés az élménygyűjtésen, kicsit erőltetett.

2021. márc. 22. 22:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!