Milyen munka való nekem, ha igazi természetjáró vagyok?
Milyen nyelveken beszélsz, mennyire jó a túlélőképességed, szereted a küzdelmes, nehéz, néha életveszélyes helyzeteteket?
Elefánit szívesebben puffantanád le, vagy inkább azokat kapnád el, akik megteszik ezt?
Természetfotózás jó, de kismillió kiváló fotós van. Néhány millió forintos belépő szintű felszerelés feltétlenül kell, és a fentiek is szükségesek hozzá.
Tehát 20evesen minden féle tapasztalat meg vegzettseg nelkul,meg valoszinuleg nulla sporolt penzzel...nos.......lássuk csak.......hát kb semmi!
A vlogger fotós meg a többi ilyen himi-humi parasztvakítás meg nem munka,raadasul igen csak el is kestel vele,dunát lehet rekeszteni mára az ilyen influenszer ingyenélő semmire kellő emberekből.
😂😂😂 jól megszülted magadnak, hogy nincs spórolt pénzem. Mivel semmi közöd hozzá nem is fogom pontosan megmondani mennyi van, de valószínűleg több mint neked és nem is 5 számjegyű. Ezért pedig meg is dolgoztam. Egyébként meg a diploma is folyamatban van, de nem hiszem hogy a hiánya pecsételné meg ezt a dolgot. Igenis összejöhetnek az álmaim, és nekem is össze fog.😊 az én hitem magamban elég, valószínűleg ez neked magadfelé sosem volt meg. Egyébként nem hiszem, hogy 20 évesen bármivel is el lennék késve, a magad nevében beszélj. És se fotós, se influenszer nem szeretnék lenni. Nyilván ha szembejönne a lehetőség nem mondanék nemet de nem ezek a céljaim. Attól, hogy le mertem írni mik jutottak eszembe, de a szövegértés biztos nagyon ment mindigis, ha ez nálad már azt jelenti fotós akarok lenni meg vlogger. Nem tudom hány éves lehetsz hogy így meg vagy keseredve, de akkor folytasd csak ezt a begubózott életmódot. Mr.diploma.
Az utolsó válaszolónak pedig azt írnám, hogy sokat utaztam belföldön, sátraztam/ aludtam is nem sok, de 1-2 helyen. Tudod mindig az kell ami még nincs.:)
Ismerem már itt az erdőket, az állataikat, és szeretem de nekem ennél több kell. Kezdjük ott, hogy tenger meg óceán. Körülnézek de ezeket pont nem találom. Dzsungelek az egzotikus növényeikkel és állataikkal. Más kultúrájú emberek, más mentalitással. (Nem a magyar észjárás, irigykedés, rosszindulat). Tudnám sorolni estig, de szerintem ebből érthető mit akartam kihozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!