Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az otthonülő, unalmas lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az otthonülő, unalmas lányok vonzóak lehetnek bárkinek?

Figyelt kérdés

(A kérdésem elméleti - nem én vagyok az, ne írjatok :D)

Tehát az olyan lányok, akik olyan introvertáltak (?) nincsenek barátaik, nem járnak sehová, csak esetleg a természetbe kirándulni, nem isznak alkoholt, nem dohányoznak, a hangos összejöveteleket nem szeretik, és nem, kettesben se szórakoztatóbbak, mert sokan azt gondolják az ilyen csajokról, hogy majd kettesben nyílnak meg valakinek, de nem, lehet, hogy megnyílnak, de akkor se lesznek viccesek, spontának, meg válnak szórakoztatóközponttá. Max azon lehet röhögni, hogy mennyire "furák" meg mennyi mindent nem tudnak. Öltözködésben is a letisztultságot szeretik, napirend legyen betartva, korán kelés, korán fekvés, egészséges, egyszerű kaják, szóval tényleg semmi extra. Szóval az ilyeneket vonzónak tartja bárki is? Mert az én tapasztalatom az, hogy menekülnek tőlük mint a leprásoktól, max porszívónak jó otthonra, meg fazekakat emelgetni.

dec. 12. 18:41
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
88%
Introvertált, magasan funkcionáló autista nő vagyok. Vannak barátaim, de kevés, velük szoktam találkozni. Nem vagyok bulizós típus, de alkoholt pl szoktam inni, mert lazább leszek tőle. Szórakozóhelyre sem járok, nem szeretem egyáltalán (valóban nem bírom a hangos összejöveteleket). Mondhatni otthonülős vagyok, sütök, főzök, sok dokumentumfilmet nézek. Talán unalmasnak tűnök. Szeretek egyedül lenni, mindig is szerettem. Hamar lemerül az a bizonyos “ social battery”. Rendszer és rendszerető vagyok. Szóval nagyrészt magamra ismertem. A párkeresésben nekem tiniként voltak gondjaim. Sokat bántottak egész életemben, nehezen nyíltam meg. Lényegében ezért lett vége az első kapcsolatomnak, nem tudtam megnyílni, képtelen voltam rá. Idővel a 20as éveimben találtam meg a társam. Akivel pont megvan a közös hang, közös eléggé réteg érdeklődési kör, világnézet. Neki pont a nyugalmam tetszett meg, és volt türelme hozzám az elején. Idővel viszont én képes vagyok kettesben megnyílni, és a barátaim előtt is, tudok jó társaság lenni. És azért nem vagyok hülye, hogy az legyen a vicc tárgya, hogy mennyi mindent nem tudok, meg fura vagyok, meg fazék emelgető. A furaságom igaz, dolgozok rajta, akik szeretnek, azok elfogadnak, és túl látnak ezen. Teljesen megértem, ha te menekülsz a “fajtámtól” ez teljesen rendben van. Én meg pont az extrém extrovertált, harsány, nagyon pörgős, szétszórt, spontán embereket nem bírom. Tiszteletben tartom a véleményed, hogy neked ez a kép alakult ki a fejedben, de azt gondolom, hogy nem feltétlenül igaz amit leírtál.
dec. 12. 19:26
 12/41 anonim ***** válasza:
88%
Szóval vagy egy ilyen lány kosarazott ki, vagy egy ilyen lány vitte el az exedet. Savanyú a szőlő.
dec. 12. 19:37
 13/41 anonim ***** válasza:
93%
Most otthonülő vagy kirándul? Én legalábbis nem tudok otthon ülve kirándulni, de ha neked megy akkor te zseni vagy. Lehet többet megy el otthonról mint mikor te leslattyogsz a pubba vagy a pálinka kimérésbe, meg azt nem értem mégis mi bajod az egészséges kajáktól? Senki nem fogja kitépni a kezedből a szalonnádat meg a mekis kajádat, nem kell az ellenséget pusztítani, mert paranoiás vagy.
dec. 12. 19:40
 14/41 anonim ***** válasza:
92%
Pont ilyen vagyok, franc akar szórakoztatóközponttá válni, főzni sem tudok, viszont sajnos nemhogy nem menekülnek tőlem, de még néha bunkónak is kell lennem, hogy lerázzam a rajongókat.
dec. 12. 19:55
 15/41 anonim ***** válasza:
91%

Szó szerint, azt írtam volna, amit az előző hozzászóló.

És én sem otthon szoktam kirándulni :)

dec. 12. 20:04
 16/41 anonim ***** válasza:
87%

Szeretek otthon lenni, sokat is vagyok otthon, de az én életem minden csak nem unalmas, mindig van valami amiért mennem kell, tennem kell. Egyáltalán nem hiányzik a bulizás vagy, hogy kiforduljak önmagamból, számomra fontosabb dolgok is vannak. Sok a tennivalóm otthon, a hobbim a filmek és a sorozatok, de szeretek olvasni is. 10 éve vagyok kapcsolatban a párommal, és tervezzük az esküvőt. Vannak barátaim akikkel szoktam találkozni.

Úgy gondolom,hogy emberekről ítéletet hozni, anélkül hogy megismernéd, csak mert különbözően gondolkodtok nagy butaság. Gondolom te sem szeretnéd hogy bárki megítéljen arról, hogy te szeretsz bulizni vagy inni anélkül, hogy megismerne. Ez oda és vissza működik.

dec. 12. 20:08
 17/41 anonim ***** válasza:
91%

Nekem meg nem jönnek be a harsány, szórakoztatást igénylő lányok, szóval pont hogy a visszahúzódóbb tipust kedvelem, és ez nem azt jelenti, hogy unalmas az életem, hanem sokkal inkább tudok boldog és nyugodt lenni pörgés nélkül. Én egy társat, barátot keresek egy nőben, és amikor ez a nagy társasági életre való igény van, akkor már tudom hogy teljesen mások vagyunk, és nem egymást keressük.

Én nem tartom unalmasnak azt aki otthonülős, hanem pont ez a tipus vonz. Az eddigi ismerkedéseimben is ez volt.

dec. 12. 20:12
 18/41 anonim ***** válasza:
92%
De te azt honnan tudod ennyire, hogy mások kettesben a párjukkal milyenek, mennyire viccesek vagy szórakoztatóak?
dec. 12. 20:18
 19/41 anonim ***** válasza:
91%
Ja, és nem akarom, hogy egy világ omoljon most össze benned, ahogy ripityára hullik az unalmas lányokról kialakított képed, de nálam a korán kelés, korán fekvés is kizárt.
dec. 12. 20:25
 20/41 anonim ***** válasza:
91%
Szerelmi bánat, kérdező? Majd elmúlik. Igyál valamit.
dec. 12. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!