Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az otthonülő, unalmas lányok vonzóak lehetnek bárkinek?
(A kérdésem elméleti - nem én vagyok az, ne írjatok :D)
Tehát az olyan lányok, akik olyan introvertáltak (?) nincsenek barátaik, nem járnak sehová, csak esetleg a természetbe kirándulni, nem isznak alkoholt, nem dohányoznak, a hangos összejöveteleket nem szeretik, és nem, kettesben se szórakoztatóbbak, mert sokan azt gondolják az ilyen csajokról, hogy majd kettesben nyílnak meg valakinek, de nem, lehet, hogy megnyílnak, de akkor se lesznek viccesek, spontának, meg válnak szórakoztatóközponttá. Max azon lehet röhögni, hogy mennyire "furák" meg mennyi mindent nem tudnak. Öltözködésben is a letisztultságot szeretik, napirend legyen betartva, korán kelés, korán fekvés, egészséges, egyszerű kaják, szóval tényleg semmi extra. Szóval az ilyeneket vonzónak tartja bárki is? Mert az én tapasztalatom az, hogy menekülnek tőlük mint a leprásoktól, max porszívónak jó otthonra, meg fazekakat emelgetni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Nagyon jól ki lett fejtve ehhez hasonló kérdés.
Figyelj csak, erre mondják, hogy ízlések és pofonok!
Van,aki azt élvezi, hogy eltarthat egy dekoratív, nagyvilági nőt,aki megy jobbra-balra, nem agysebész,de cserfes meg pörög,eladja magát tulajdonképpen.
Van, akinek meg a vasárnapi húsleves mellett beszélgetés a mindene.
Nyilván attól szép a világ, hogy nem vagyunk egyformák.Minden zsàknak megvan a foltja.
Szigoru etrenndel es alkohol nelkul is lehet eljarni bulizni meg lehet vkinek jo
humora. Senki se gondolja,mit eszik iszik az ember xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!