Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az otthonülő, unalmas lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az otthonülő, unalmas lányok vonzóak lehetnek bárkinek?

Figyelt kérdés

(A kérdésem elméleti - nem én vagyok az, ne írjatok :D)

Tehát az olyan lányok, akik olyan introvertáltak (?) nincsenek barátaik, nem járnak sehová, csak esetleg a természetbe kirándulni, nem isznak alkoholt, nem dohányoznak, a hangos összejöveteleket nem szeretik, és nem, kettesben se szórakoztatóbbak, mert sokan azt gondolják az ilyen csajokról, hogy majd kettesben nyílnak meg valakinek, de nem, lehet, hogy megnyílnak, de akkor se lesznek viccesek, spontának, meg válnak szórakoztatóközponttá. Max azon lehet röhögni, hogy mennyire "furák" meg mennyi mindent nem tudnak. Öltözködésben is a letisztultságot szeretik, napirend legyen betartva, korán kelés, korán fekvés, egészséges, egyszerű kaják, szóval tényleg semmi extra. Szóval az ilyeneket vonzónak tartja bárki is? Mert az én tapasztalatom az, hogy menekülnek tőlük mint a leprásoktól, max porszívónak jó otthonra, meg fazekakat emelgetni.

dec. 12. 18:41
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor te is egy jó nagy hülye vagy, ha ismeretlen, vadidegen emberekről így megvan már előre a véleményed... A te tapasztalatod, amit másoktól hallassz? 😂😂😂 Az nem tapasztalat, pletyka és vaskos előítélet.
dec. 12. 18:44
 2/41 A kérdező kommentje:
Mi van?
dec. 12. 18:46
 3/41 anonim ***** válasza:
94%
Persze, direkt ilyen nőt kerestem, találtam is, mára a feleségem. Egyáltalán nem unalmas a számomra, azt meg imádom, hogy otthonülő.
dec. 12. 18:47
 4/41 anonim ***** válasza:
7%
"akik olyan introvertáltak (?)" - antiszociálisak ha nincsen egy db barátjuk se és a négy falat lesik napról napra.
dec. 12. 18:48
 5/41 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebben is ki tudnád fejteni 3-as? Nem unalmas, mert nem is olyan, mint amiket én felsoroltam? És akkor milyen? Ha viszont semmi látványosat nem tesz, akkor miért nem unalmas?
dec. 12. 18:48
 6/41 anonim ***** válasza:
92%
Engem is egy szürkébb átlagosnak tűnő lány varázsolt el! Nagyon egyszerűen öltözködik, viselkedése visszafogott, de ugyanakkor kedves, jószívű és a legháziasabb lány akit valaha ismertem. Lenyűgözőbb mint az összes többi! Bár amiket összehordtál, jó lenne tudni hogy honnan szedted, elég nagy f...ságnak tűnik. Nagyrészt nem is igaz rá. Kettesben megnyílik, de még hogy! Bárhova el lehet vele menni. Bulikban is feltalálja magát. Kajából mindent szeret és el is tud mindent készíteni! Az arca bájos, értelmes, imádnivaló ahogyan a teste is korát és tiniket meghazudtolóan tökéletes közeli, egyszóval gyönyörű!
dec. 12. 19:00
 7/41 anonim ***** válasza:
52%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Nagyon jól ki lett fejtve ehhez hasonló kérdés.

dec. 12. 19:01
 8/41 anonim ***** válasza:
93%
Mindig ilyen voltam és nagyon-nagyon sok férfi tapadt rám. Ma az egész napot itthon töltöttem, kalácsot sütöttem, azzal vártam a párom. Imádok itthon lenni.
dec. 12. 19:03
 9/41 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj csak, erre mondják, hogy ízlések és pofonok!

Van,aki azt élvezi, hogy eltarthat egy dekoratív, nagyvilági nőt,aki megy jobbra-balra, nem agysebész,de cserfes meg pörög,eladja magát tulajdonképpen.

Van, akinek meg a vasárnapi húsleves mellett beszélgetés a mindene.

Nyilván attól szép a világ, hogy nem vagyunk egyformák.Minden zsàknak megvan a foltja.

dec. 12. 19:16
 10/41 anonim ***** válasza:
91%

Szigoru etrenndel es alkohol nelkul is lehet eljarni bulizni meg lehet vkinek jo

humora. Senki se gondolja,mit eszik iszik az ember xd

dec. 12. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!