Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak tényleg nem tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak tényleg nem tetszik ha a nő kezdeményez és eltűnik a varázs? Inkább hagyjam, akkor is ha így sosem fog majd tudni rólam?

Figyelt kérdés

Olvastam itt erről és többen írtak hogy nem szeretik ha a nő kezdeményez... de mi van akkor ha csak a nő tud a férfi létezéséről és egyébként sosem fognak összefutni?

Szerintem is ciki ez, meg sosem csináltam ilyet, de már fél éve tetszik valaki nagyon(nekem szinte sose tetszik senki, kb 500-ból 1)

Meg merjem kockáztatni hogy legalább bekövetem?

Kizárólag instája van de azt is alig használja...

Tudom nagyon ciki nőként...

dec. 5. 17:04
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:

😂😂😂😂😂

Édes kincsem

A szó amit keresel a hadd.

Hadd adjon.

Nagyon szívesen.

Este kilenckor már nem szabadott volna azért ekkorát röhögnöm 🤣🤣

jan. 2. 20:48
 52/58 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező ne haragudj, de igaza van #50-nek. A régi helyesírás szabályai szerint használatos a hadd, az újonnan bevezetett helyesírási szótár alapján a hagyj szó a helyes.

Egyébként ha nem vagy olyan rafinált és szép mint Hailey Bieber aki rajongóként elérte, hogy Justin Bieber felesége legyen (mert a barátaival került közelebbi kapcsolatba, majd később vele úgyhogy egy darabig a szeretője volt mivel Selena Gomez párja volt annak idején) akkor nincs lehetőséged.

Gondoltam szólok, a videó YouTube-on fenn van, keresd meg ha érdekel.

jan. 3. 18:35
 53/58 A kérdező kommentje:

😂😂😂😂

Fú az anyámot!

És voltam olyan félbolond, hogy erre a fórumra kiirtam bármit.

Nem drágám.

A hadd nem régi helyesírás, a hagyj meg nem új helyesírás, ennek a két szónak nincs köze egymáshoz.

A hagyj egy használatban helyes, hagyj békén. Hagyj elmenni.

És még képes ezt leírni. :DD

Édeseim, vagy édesem, ha sikerül egy új profilt létrehozni, tekintve hogy nulla pipád van, ami új profiloknál jellemző.

De el is tűnt a kis 50-es szépen. 😂😂

jan. 3. 18:46
 54/58 A kérdező kommentje:

A szétműtött csutka átlagos hailey bieber-nél, aki csak azért híres mert ismert szülők gyereke, amúgy szórólapot osztana valahol, én totál természetesen annyival szebb vagyok hogy azt szavakba nem lehet kifejezni

De az összes nő a családomban.

Na lehet szornyulkodni.

Justin bieber a drogos fejével meg annyira izgat fel mint egy porszívó.

De nyilván a nőgyulolo kolléga már nem mer írni a HAGYJ után 🤣

jan. 3. 18:50
 55/58 anonim ***** válasza:
Kérdező tudod sok ember feljön ide mint újonc. Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz, miért lenne nőgyűlölő, de rendben van. Segítő szándékkal írtam neked, de úgy tűnik, hogy kár volt írnom választ. Amúgy nem rosszból, de szerintem sem vagy lelkileg jól ha te mindenkiben a rosszat látod, irigykedőt mert te szépség vagy. De szerencsére nincs hozzád közöm, sajnálom a körülötted lévőket és a férfiakat is akiket be tudsz hálózni. Én is elbúcsúzom, nevess tovább ha jólesik bár nem tudom milyen okból csinálod. Jaj, nem vagy lelkileg jól, mindent megmagyaráz. Félelmetes vagy.
jan. 3. 19:01
 56/58 A kérdező kommentje:

Minő érdekes hogy pont ugyanaz a vége az irományodnak mint a kedves kollégának :D

Minden szavából árad a frusztráció és a gyűlölet, olyan undorító dolgokat ír és olyan szavakat használ, hogy csodálom hogy meg nincs kitiltva és nem is törölték amit írt...

De az átkozódás mindig visszaszáll, úgyhogy nem érdemes. 😘

De te meg akkor linkelj már egy új helyesírási szabálykönyvet mert érdekes módon sem te sem a kolléga nem tudtátok alátámasztani miszerint helyesen írta amit írt. Mégpedig azt a fatális hibát ami a hadd helyett a hagyj 😂

jan. 3. 19:09
 57/58 anonim ***** válasza:

Kérdező: Először is beállnék abba a sorba férfiként, akik szerint nem ciki nőként kezdeményezni. Másodsorban néhány korábbi gondolatodra reagálnék:

"A férfiak mindig sírnak hogy mennyivel könnyebb a nőnek, de látjátok ilyen helyzetben nektek 1000x könnyebb mert az a társadalmi norma hogy ti mentek oda a nőkhöz és ha nem is lesz belőle semmi, ez a ti dolgotok."

Tehát ha jól értem, azért könnyebb nekünk férfiaknak, mert ha a mi egónk kapja a pofont, az nem neked fáj, de ha te kapod akkor azt te érzed meg? Ki mondott olyat, hogy egy férfinak nem esik rosszul a visszautasitás és nem kudarcként éli meg? Illetve akik szerint ezt nem kudarcként kell felfogni egy férfinak, azok szerint miért lenne ugyanez kudarc ez egy nőnek?

"Az a varázs hogy a férfi udvarol a nőnek és ő kezdeményez. Az."

Nem. A varázs az, amikor ha úgy tetszik nulladik lépésként a nő jelez, a férfi erre lép, mivel kölcsönös a szimpátia.

"tapasztalataim alapján a férfiak bírják az elutasítást, a többszörit is és az esélytelenek nyugalmával talán meg élvezik is hogy 5-6 even keresztül írnak egy nőnek aki le sem tojja őket."

Tévedés. Az ilyesmit a férfiak azon csoportja csinálja, akik a marketingesekhez hasonlóan sörétessel tüzelnek, hátha valamelyik célba talál. Őket persze, hogy nem érinti meg az elutasitás, mert minden nő csak egy a sok közül és a nagy számok törvénye alapján 10-ből, 50-ből vagy 100-bol 1 reagálni fog valamit. Ellenben azokkal, akiknek tetszik egy nő, ahogy most neked tetszik az a pasi, összeszedik a bátorságukat, kreativitásukat, fogalmaznak egy üzenetet ami nem túl rámenős, de azért lényegre térő és várják a választ. És várják... és várják... Ugye érzed a különbséget? Én ezért szoktam mindig azt mondani, hogy legalább egy illedelmes "köszönöm, de nem" fajta üzenetet megérdemel egy ilyen pasi, vagy esetedben te mint nő, mert ez is jobb, mint az, hogy válaszra sem méltat a másik.

jan. 3. 21:06
 58/58 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom írni, hogy aki mer az nyer. Ha nem is jön össze, de legalább nincsenek benne kérdések mint a mi lett volna ha. Csakhogy az a baj, hogy Instagramon nagyon néha vann fent elmondásod szerint és biztosan nagyon sok jelölést kapott amelyeket figyelembe se vesz. Úgyhogy el kéne felejtened. De ha neked fontos, hogy tudd mi lehet belőle és bízzol abban, hogy szerencséd lesz mert feltűnsz neki akkor jelöld be. Nem ciki az első lépést nőként megtenni, de az már ciki például, hogy érzed, hogy nem kölcsönös, vagy nincs ideje rád és mégis vársz rá. Nem hiszem, hogy össze fog jönni, ahhoz ő túl nagy halacska, de mégiscsak a remény hal meg utoljára.
jan. 3. 23:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!