Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy nőnek “jelezni”, ha tetszik neki egy férfi?
a baj az, hogy egy férfi, aki tetszik 1 nőnek, az tetszik még 6873956723895762 darab másiknak is.
És az ilyen pali gyakorlatilag el van veszve a mosolygó, kacérkodó nők tengerében.
Neki az az új, ha egy nő mufurc vele.
tapasztalat....
Én elő szoktam venni a flörtöt, mint eszközt,de csak finoman adagolva, nem nyomulósan.
Minden annak szàmít, amivel dicséred a pasit vagy arra utálsz, mennyire szívesen làtod/töltesz időt vele kettesben.
Jaj, a péniszsimogatást vizualizáltam, hozzá egy bánatos férfi arcot🙈 őszintén, egy idegennel a buszon, vagy egy parkban a szemkontaktus és a mosoly is nehéz… de tényleg van, amikor ismerősök vagytok, csillog a szemed ha meglátod és elpirulsz, de a haveroknak előbb esik le…
Az odamész és megmondod nagyon direkt szerintem. Nehéz helyzet, amikor így odajön egy idegen és döntés elé állít..
Köszönöm az elgondolkodtató válaszokat, várok még, hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!