Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy ha egy nőnek tetszik egy férfi, akkor nem veszi fel vele a szemkontaktust (mondjuk utcán egymás mellett elhaladva), hanem direkt (és viszonylag egyértelműen, feltűnően) ellenkező irányba néz?
"de egyszer egyértelműen értésemre adta tetszését."
Ezt fejtsd már ki jobban...
Létezik ilyen, de ez nagyon helyzetfüggő. Nekem ha tetszik valaki, akkor felveszem a szemkontaktust és nyitott vagyok.
Viszont olyan esetekben, mikor nagyon tetszik valaki, de tudom, hogy semmi értelmes viszony nem jöhet létre kettőnk között, akkor kerülöm a szemkontaktust, meg mindent, ami érdeklődésre utal. Például:nagyon tetszett egy férfi, valahogy mindig összefutottunk, messziről néztük egymást. Akkor még nem tudtam, róla semmit. Aztán úgy hozta az élet, hogy párszor muszáj volt beszélnünk, láttam a rajta, hogy én is tetszem neki. Akkor megtudtam, hogy házas és kisgyereke van. Onnantól kezdve szándékosan rá sem néztem, kerültem. Soha nem kezdeményeztünk egymásnál, mindketten pont ugyanolyan furán viselkedünk egymással azóta is. Ja, egyébként a messziről egymás bámulása az megmaradt, annyi a maximum kontakt köztünk.
Egyetlen, amit megtanultam, hogy ha a nő akar valamit, akkor nagyon balféknek kell lenni, hogy ne essen le a férfinek. Ettől még vannak ilyen férfiak, de ez a "későn végzel" utána meg a szemkontaktus kerülés és még a köszönés ignorálása is arra enged következtetni, hogy eszébe jutott, miután feltette a kérdést, hogy "hoppá, ez félreérthető volt, úgy hangozhatott, mintha akarna valamit, közben meg bottal sem piszkálna meg..." Most meg minden nonverbális módon próbálja közölni, hátha felfogod, hogy offos.
Tipikus esete, mikor a suhogónadrágos gettócigány behuppan a jó csaj mellé a buszon, a csaj meg bedugja a fülhallgatót, felhúzza a csuklyát (ha van neki) és percekig kifelé néz az ablakon, hogy már-már beáll a nyaka, ha meg megbökdösi a csávó is a lehető legszűkszavúbban próbál meg reagálni, félig udvariasan, félve attól, hogy ha elutasító, akkor lehet, hogy megszurkálja, de mindent megtesz azért, hogy nagyon egyoldalúnak tűnjön a beszélgetés. Normális emberek ilyenkor fogják fel, hogy valami nagyon nem oké és tovább állnak.
Ezért van annyi "introvertált srác vagyok, nem tudok beszélgetni a lányokkal" ember, aki a megfelelő társaságban szófosógéppé változik és a férfiak meg inkább fordítva érzékelik, hogy "too much" az ember.
Vannak nagyon visszahúzódó lányok meg pszichiátriai esetek is, de többségében ha egy nőnek szimpatikus vagy, akkor ő fog bedobni olyan szövegeket, amikhez tudsz majd kapcsolódni. Ha azt érzed, hogy lezár, pár szóval válaszol, akkor ki akar hátrálni a beszélgetésből, de mivel mondjuk bolti eladó, te meg a vevő(jelölt), így nem bunkózhat, hogy menj már a gechibe.
Nekem olyan volt, hogy nagyon tetszett, de kerultem egy jo ideig. Aztan amikor meg szoba allt velem a ferfi, nem birt a szemembe nezni :)))
Tehat mindenkinel maskepp nyilvanul meg... en kerultem a tarsasagat, de kerestem a szemkontaktust...O meg abszalut nem mert a szemembe nezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!