Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak tényleg nem tetszik ha a nő kezdeményez és eltűnik a varázs? Inkább hagyjam, akkor is ha így sosem fog majd tudni rólam?
Olvastam itt erről és többen írtak hogy nem szeretik ha a nő kezdeményez... de mi van akkor ha csak a nő tud a férfi létezéséről és egyébként sosem fognak összefutni?
Szerintem is ciki ez, meg sosem csináltam ilyet, de már fél éve tetszik valaki nagyon(nekem szinte sose tetszik senki, kb 500-ból 1)
Meg merjem kockáztatni hogy legalább bekövetem?
Kizárólag instája van de azt is alig használja...
Tudom nagyon ciki nőként...
Te valami marha jó nő lehetsz. Ezek alapján én így látatlanban is adnék egy esélyt neked :))
Lehet, hogy ez a társadalmi norma csak épp semmit nem érünk vele. Elutasítás esetén mi is ugyanazt éreznénk mint te, elsüllyednénk szégyenünkben. S ezt kellene akkor elviselni többször egymás után, mire végre összejönne valami, ha összejönne persze... Az aki azt mondja, hogy ő vadászni szeret meg hasonló baromságok az mind csak lepattintó szöveg, meg üres duma amivel próbáljak mutatni mekkora hímek. A világ hülyéje lennék, ha elutasítanám álmaim nőjét, mert nem kellene nála pedálozzak, mivel kifejezi magától, hogy tetszem neki.
29 mert kire hagyatkozzak?
Eleve nem szoktam tanácsot kérni senkitől, nem is kellett soha az életben
Csak azért teszem itt meg mert minden anonim.
A kevés barátnőm ami van, ők elég szubmisszivak kapcsolatok terén, pont hogy en szoktam nekik segiteni hogy hagyjak már az éppen aktuális suttyót aki alázza őket. Nem vagyunk egyforma típusú nők, nem fogadjak meg.
Valszeg ha erdekelned lepett volna erted,
Már többször leírtam hogy azt sem tudja jelenleg hogy a világon vagyok.
32 aki soha nem kapott pozitív visszajelzést annak gyanítom nem fordul meg a fejében egy ilyen top top pasi.
Akikre nekik lehetőségük van, náluk meg gondolom mernek kezdeményezni a nem jó nők.
Aki meg mindehol csak a kezdeményezést kapja, annál meg kb ez a legrosszabb dolog a földön hogy most ennyi ideje már így tipródik ezen és neki kellene kezdeményezni....
mintha elveszitenem a méltóságom.
31 tapasztalataim alapján a férfiak bírják az elutasítást, a többszörit is és az esélytelenek nyugalmával talán meg élvezik is hogy 5-6 even keresztül írnak egy nőnek aki le sem tojja őket.
Ha nem így lenne nem írnának kis indiai meg arab nagyon szegény vagy nagyon csúnya pasik fejvesztve, de mégis megteszik.
Sőt az utcán is odajonnek nagyon nem jó külsejű pasik.
Ha nem lenne kisebb szociális fobiam, sokkal durvábban kildtem volna el az összeset, de nem vagyok egy eréjes típus.
"De persze közben “nőzni” szeret... legalábbis ezt mondjak róla."
Vagyis bár elmehetsz oda ahová szokott járni és nem jössz be neki akkor nem fog megszólítani, vagy ha pont van elég nője, netalán barátnője akkor sincs esélyed.
Szerintem jól látod és tényleg marha cink lenne ráírni amikor szinte biztos nem reagálna, vagy ott sündörögni körülötte mint valamilyen stalker rajongó.
Jobban teszed ha elfelejted, elfogadod, hogy nem a te kalibered és ismerkedsz olyan férfival aki a te szinteden van és bejön.
37 okés, bár nem tudom hogy egy sikeres, helyes fiatal pasinak, akiért sok nő odavan ki lenne a “kalibere” ha nem egy olyan fitalal nő aki szintén sikeres a saját munkájában, 14 éves kora óta nincs ferfi aki ne fordulna meg utána az utcán(még nők is)
És egész életemben válogathattam volna az ilyen-olyan milliomosok között.
(Nekem pont nem ez a mérce, de a hozzam hasonló külsejű nőnek meg igen)
Ha túl önelégülten hangzik, ha nem, ez a helyzet.
“Drágám” attól lesz valakinek valaki a kalibere hogy munka miatt egy körben mozognak?
Mert mi azért nem ismerjük egymást mert totál más a munkánk. És más helyen lakunk. Illetve én sokáig nem is voltam itthon.
Ez a nem egy kaliber? Ok drágám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!