Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak tényleg nem tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak tényleg nem tetszik ha a nő kezdeményez és eltűnik a varázs? Inkább hagyjam, akkor is ha így sosem fog majd tudni rólam?

Figyelt kérdés

Olvastam itt erről és többen írtak hogy nem szeretik ha a nő kezdeményez... de mi van akkor ha csak a nő tud a férfi létezéséről és egyébként sosem fognak összefutni?

Szerintem is ciki ez, meg sosem csináltam ilyet, de már fél éve tetszik valaki nagyon(nekem szinte sose tetszik senki, kb 500-ból 1)

Meg merjem kockáztatni hogy legalább bekövetem?

Kizárólag instája van de azt is alig használja...

Tudom nagyon ciki nőként...

dec. 5. 17:04
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudsz valahogy személyesen a közelébe férkőzni? Nem feltétlen kell kezdeményezni, csak felkelteni magadra a figyelmet. Erre nincsen lehetőség?
dec. 5. 17:06
 2/58 anonim ***** válasza:
86%
szerintem nem ciki , hajrá:)
dec. 5. 17:12
 3/58 anonim ***** válasza:
29%

Nem ciki, de valszeg semmi eselyed sincs. Gondolom extra jol nez ki es ertuk eleg nagy verseny van bar egy ingyen kurast egy ferfi ritkan utasit el.

A lenyeg h vesziteni valod nincs.

dec. 5. 17:20
 4/58 anonim ***** válasza:
82%
Miért lenne ciki? Nem magadra kell rántani, hanem ügyesen, női fortélyokat bevetni. Hívd fel magadra a figyelmét és egyértelműen jelezd felé, hogy van esélye nálad. A többi az ő dolga.
dec. 5. 17:38
 5/58 anonim ***** válasza:
17%
Nem hiszem, hogy visszajelöl, vagy szóba áll veled. Nem sok értelme van az egésznek...
dec. 5. 17:49
 6/58 anonim ***** válasza:
100%
Sose értettem ezt a baromságot. Miét lenne ciki ismerkedni? Mi ez, ovi?
dec. 5. 18:00
 7/58 anonim ***** válasza:
78%

Hiába ismerkednék, tenném meg az első lépést, ha a másik nem vevő rám...

Kérdező, ha nem is tud a letezesedrol, akkor tulkepp miről is beszélsz? Másképpen nem fog tudni rólad, kénytelen leszel bejelölni.

dec. 5. 18:10
 8/58 anonim ***** válasza:
49%

A pasik többségének szerintem tetszik, nekem annyira nem.

Jobban szeretem én felszedni a nőt.

dec. 5. 18:15
 9/58 anonim válasza:
100%
Ha nem jelölöd be sosem tudod meg hogyan reagált volna. Közhely, de szerintem a közeledéssel kapcsolatban igaz, hogy nem azt fogod bánni ha lepattint, hanem azt hogyha nem próbálod meg.
dec. 5. 18:15
 10/58 anonim ***** válasza:
80%

En azt hittem a nagy kezdeményezés alatt azt érted hogy rányomulnál vele lennél beszelnétek.

Errw megláttam hogy "bekövetem"

..🤣

egy bekövetéstől én kétlem hogy bàrmit is akarni fog🤣

dec. 5. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!