Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak tényleg nem tetszik ha a nő kezdeményez és eltűnik a varázs? Inkább hagyjam, akkor is ha így sosem fog majd tudni rólam?
Olvastam itt erről és többen írtak hogy nem szeretik ha a nő kezdeményez... de mi van akkor ha csak a nő tud a férfi létezéséről és egyébként sosem fognak összefutni?
Szerintem is ciki ez, meg sosem csináltam ilyet, de már fél éve tetszik valaki nagyon(nekem szinte sose tetszik senki, kb 500-ból 1)
Meg merjem kockáztatni hogy legalább bekövetem?
Kizárólag instája van de azt is alig használja...
Tudom nagyon ciki nőként...
Nem ciki, de valszeg semmi eselyed sincs. Gondolom extra jol nez ki es ertuk eleg nagy verseny van bar egy ingyen kurast egy ferfi ritkan utasit el.
A lenyeg h vesziteni valod nincs.
Hiába ismerkednék, tenném meg az első lépést, ha a másik nem vevő rám...
Kérdező, ha nem is tud a letezesedrol, akkor tulkepp miről is beszélsz? Másképpen nem fog tudni rólad, kénytelen leszel bejelölni.
A pasik többségének szerintem tetszik, nekem annyira nem.
Jobban szeretem én felszedni a nőt.
En azt hittem a nagy kezdeményezés alatt azt érted hogy rányomulnál vele lennél beszelnétek.
Errw megláttam hogy "bekövetem"
..🤣
egy bekövetéstől én kétlem hogy bàrmit is akarni fog🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!