Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak tényleg nem tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak tényleg nem tetszik ha a nő kezdeményez és eltűnik a varázs? Inkább hagyjam, akkor is ha így sosem fog majd tudni rólam?

Figyelt kérdés

Olvastam itt erről és többen írtak hogy nem szeretik ha a nő kezdeményez... de mi van akkor ha csak a nő tud a férfi létezéséről és egyébként sosem fognak összefutni?

Szerintem is ciki ez, meg sosem csináltam ilyet, de már fél éve tetszik valaki nagyon(nekem szinte sose tetszik senki, kb 500-ból 1)

Meg merjem kockáztatni hogy legalább bekövetem?

Kizárólag instája van de azt is alig használja...

Tudom nagyon ciki nőként...

dec. 5. 17:04
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
87%

Ahh ne tényleg ne….én a saját hibámból tanultam. Igaz többször kellett átesnem rajta, hogy rájöjjek mennyire gáz ha egy nő kezdeményez. Pedig sok faszi mondja, hogy jajj kezdeményezzen a nő is……

Volt hogy ráírtam egy fiúra, úgy elhajtott a p*csába mint a fene.

Akkor volt hogy személyesen is…na így 2x fura módon mindegyik csak lesett, hogy komolyan egy nő kepeszt a fasziért??

Majd akivel ismerkedtem neki is meséltem, hogy volt hogy én tettem meg az első lépést…hát kihűlt és közölte, hogy ez annyira gáz, nem kellettem senkinek hogy erre rászorultam??

dec. 5. 22:16
 12/58 he84 ***** válasza:
Nem gáz, ha olykor a nő is kezményez. Ha a férfi nem tud róla, akkor kénytelen ő kezdeményezni, egy próbát jobban megér, mintha meg se próbálta volna. Vannak olyan férfiak is, akik szeretik a kezdeményezést valóban. Ez részben saját tapasztalat.
dec. 5. 22:40
 13/58 anonim ***** válasza:
0%

"nekem szinte sose tetszik senki, kb 500-ból 1"

Gratulálok, minden macskás nő így kezdi. :)))

dec. 6. 02:52
 14/58 anonim ***** válasza:
85%

Semmi gond azzal ha egy nő kezdeményez, csak nem mindegy itt sem hogy milyen müdon teszi és milyen az illető alapvetően...

Nekem így lett életemben először (és vélhetően utoljára) barátnőm, hogy a lány jött oda hozzám. Amúgy is az a jellemzőbb hogy a nő nézi ki magának a pasit, szóval igazából férfiként nem látom értelmét nagyon kezdeményezni, elvégre úgyis minden esetben (normál esetben) a nő dönt. Szóval ha te férfiként totál semleges vagy a nő számára, ne adj isten taszító is (elsősorban külsőre nyilván) akkor teljesen mindegy mit csinálsz nem lesz vonzalom. Több nővel is beszélgettem erről és szinte mindig az derült ki, hogy a csaj szemelte ki magának a pasiját, akivel együtt van. Persze nyilván a nők úgy fogják az egész dolgot megoldani, mintha a pasi kezdeményezne és ő hódítana, de a valóságban nem egészen így van.

Szerintem nyugodtan írj rá a kiszemeltedre, de csináld úgy a dolgot, hogy végül az legyen belőle, hogy a férfi "szedett fel" téged és ne érződjön egyáltalán úgy, hogy te voltál valójában a odlgok mozgatója. Ezt így nehéz leírni, de szerintem azért érthető mire gondolok.

dec. 6. 06:07
 15/58 A kérdező kommentje:

3 valóban jól néz ki, sőt nem is teljesen civil(nem celeb)

És nem akartam magamról ilyen csúnyaságokat kiírni de én meg olyan nő vagyok akihez az utcán is odajönnek 15 éves korom óta.

Ha nem lennék én is extra kategória, mellé meg nem is egy agyhalott hülye pitsa, akkor fel sem merült volna bennem a kérdés.

Bármennyire is hihetetlen, szép lányok is szerethetnek fórumozni, főleg ha a karantén idején rászoktak...

Gondolod ha átlag lennék vagy nem jó, akkor feleslegesen kérdeznék ilyet?

Csak ha ezt leírom akkor, mivel olvasom a fórumot és látom hogy rengeteg itt a frusztráció, egyből jöttek volna, na beképzelt pitsa, meg a dehogy vagy te szép, te femcel válaszok....

Azon meg hogy csak nagyon kevés férfi tetszik nem akarok és nem is fogok tudni változtatni... bármennyire is ilyenkor meg a na macskás nővel jönnek.

Az vagyok amúgy, az exem meg macskás pali volt akkor mert ő is imádta.

dec. 6. 07:39
 16/58 A kérdező kommentje:

1 nem tudok és hallottam is róla hogy szeret online ismerkedni.

Nagyon zárkózott személy.

De persze közben “nőzni” szeret... legalábbis ezt mondjak róla.

dec. 6. 07:41
 17/58 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer kezdeményeztem úgy igazából. Egy házibuli után szimpatikus volt egy srác, de másoktól hallottam, hogy bár velem végig dumáltam az éjszakát, de elég introvertált és felénk kicsi. Ráírtam másnap valami kamu indokkal. Na, ő azóta a férjem. :D Randira egyébként már ő hívott el miután beszélgetni kezdtünk és állítása szerint ő is rám akart írni, csak nem tudta mit írjon és ezért húzta az időt.
dec. 6. 08:00
 18/58 A kérdező kommentje:

Én soha nem csináltam mé ilyet, nagyon híve vagyok annak hogy a férfinek kell mennie a nő után.

De ilyen helyzetben mikor nem élőben láttam meg és ő nem is tud rólam, nincs más lehetőség...

De mára kicsit kitisztult a fejem és úgy döntöttem fél év ide, fél év oda, inkább hagyom...

nagyon ciki lenne ez és úgysem tudna így értékelni. Másrészt tudom hogy több nő csinálta már ezt vele és én soha nem akartam ilyet tenni.

Totál szembemegy a női büszkeséggel ha vadidegen csinál ilyet.

dec. 6. 08:51
 19/58 anonim ***** válasza:
25%
Ezt a nők találták ki.
dec. 6. 16:57
 20/58 A kérdező kommentje:

Itt írták többen is

És valóban ez a végső megoldás hogy a nő ír a férfinak...

de ez egy patthelyzet mert különben ő sosem fog tudni rólam...

és nyilván így is marad.

dec. 6. 18:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!