Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak tényleg nem tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak tényleg nem tetszik ha a nő kezdeményez és eltűnik a varázs? Inkább hagyjam, akkor is ha így sosem fog majd tudni rólam?

Figyelt kérdés

Olvastam itt erről és többen írtak hogy nem szeretik ha a nő kezdeményez... de mi van akkor ha csak a nő tud a férfi létezéséről és egyébként sosem fognak összefutni?

Szerintem is ciki ez, meg sosem csináltam ilyet, de már fél éve tetszik valaki nagyon(nekem szinte sose tetszik senki, kb 500-ból 1)

Meg merjem kockáztatni hogy legalább bekövetem?

Kizárólag instája van de azt is alig használja...

Tudom nagyon ciki nőként...

dec. 5. 17:04
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
79%

Istenem itt nyavalyogsz oldalalon keresztül, hogy hagyod a fenébe mert nem akarod magad lejáratni és nem ér annyit a faszi. Sőt leírtad, hogy az egyik exed még mindig megmozgat mert kötődési zavarod van (vagy hogyan fogalmaztál) és ahelyett, hogy azon változtatnál most már két férfi miatt lamentálsz. Írj neki ha szeretnél, vagy keresd fel. Ha kellesz kellesz ha nem akkor nem.

Döntsd már el, hogy mit akarsz. Ne itt bizonygasd milyen jó nő vagy.

jan. 1. 20:39
 42/58 A kérdező kommentje:

Drágám.

Ez a fórum lényege és te itt vagy gondolom már évek óta.

Akkor ne okozzon gondot hogy valaki akar 20 választ ír

Te írtál és én láttam ezért válaszoltam.

Nekem azt nem kell bizonygatni, főleg nem egy anonim fórumon

De láthatóan ez itt szinte mindenkiben frusztrációt kelt

Főleg az ilyenekben mint te.

Töröld a kérdést és akkor nem jön értesítés.

jan. 1. 20:45
 43/58 anonim ***** válasza:
100%

De engem nem befolyásol, hogy te milyen szép vagy, vagy sikeres leszel-e a kiszemeltednél. Többen leírtak, hogy próbáld meg és az volt a válaszod rá, hogy nem mert ciki, elmúlik a varázs (WTF) és hasonlók. Sőt leírtad, hogy TE VAGY ezen az oldalon évek óta és amit írnak válaszként azt el is hiszed. Úgyhogy azzal visszavágni, hogy én is évek óta itt lógatom a lábam értelmetlen volt.

Másrészt én voltam jóformán az egyedüli aki igazat adott neked, hogy nincs értelme utána futni, ráírni és azért vagy felháborodva mert azt írtam, hogy nem a te kalibered a pasesz.

Nem az egyáltalán, de ha azt akarod, hogy az légy, vagy szerinted egy szinten vagytok akkor kezdeményez a jó ég áldjon meg!

Milyen varázs egyébként amikor azt se tudja, hogy létezel? :DDD

jan. 1. 20:54
 44/58 anonim ***** válasza:
90%
Nehogy kezdeményezzél. Akkora egód van, hogy belepusztulnál az elutasításba.
jan. 1. 21:32
 45/58 A kérdező kommentje:

Sőt leírtad, hogy TE VAGY ezen az oldalon évek óta és amit írnak válaszként azt el is hiszed.

Hát nem fogom visszaolvasni az összes válaszom de az hogy én azt írtam volna hogy amit írnak válaszként azt feltétlen mind elhiszem :D

Kevered a szezont a fazonnal

De ez a válaszod már megint nem arról szól hogy mi a véleményed a témáról hanem megint frusztrációt akarsz levezetni mint itt a legtöbben

Lásd alattad lévő válaszoló.

Milyen varázs egyébként amikor azt se tudja, hogy létezel? :DDD

Mert az emberek nem úgy szoktak ismerkedni agyas, hogy előtte nem is ismerik egymást?amirol több férfi is irt itt. Személyesen én sem ismerem

Az a varázs hogy a férfi udvarol a nőnek és ő kezdeményez. Az.

jan. 1. 22:08
 46/58 anonim ***** válasza:
77%

"Az a varázs hogy a férfi udvarol a nőnek és ő kezdeményez. Az."

Nem te HP! Az a varázs, hogy kölcsönösek az érzések és kölcsönösen érdeklődnek egymás iránt. A varázs attól nem múlik el, hogy a nő szól először a férfihoz, vagy a nő jelöli be. Attól múlik el, hogy a nő ELVÁRJA, hogy a férfi körbeugrálja csak azért mert nőnemű és ő az ujját se mozdítaná meg kapcsolati/ismerkedési részt értve hanem szétrakja a száját és nemi szervét és azt hiszi, hogy az elég lesz ahhoz, hogy a férfit megtartsa!

Bár tegyük hozzá, hogy azokat a nőket is dobják akik beállnak szolgáskodni előbb utóbb csak akadjon más nő. A te "drága szerelmed" híresebb és bármikor foghat magának nőt szexre, kapcsolatra szóval hiába mennél kutyába ha nem érezne irántad többet úgy is repítene.

De mivel látni, hogy NINCS KI A 4 KEREKED, ergó nárcisztikus vagy, sőt még betegesen kötődsz is így csak maximum szexre lennél jó és villogásra még rád nem unna.

Tessék kezdeményezni, hagyj adjon neked olyan pofont képletesen értve, hogy a padlón fetrengj jó sokáig és aztán még jó pár férfi tegye meg veled ugyanúgy! Majd ha eleget vergődsz talán észhez térsz és nem hiszed, hogy te vagy a világ közepe akit körbe kéne nyalni!

jan. 1. 22:23
 47/58 anonim ***** válasza:
33%
Nem nála kell próbálkozni. Csak van egy lány ismerőse (barát, testvér, kolléga). Onnét nyert ügyed van.👍
jan. 2. 04:45
 48/58 A kérdező kommentje:

“Nem te HP” 😂😂😂

Eddig olvastalak

Vigyázz hogy miket írsz és hogy adod ki itt a dühöded, mert nagyon könnyen tiltanak örökre.

jan. 2. 10:35
 49/58 A kérdező kommentje:

“Hagyj” :DD

De jó hogy ezt még megláttam

jan. 2. 10:36
 50/58 anonim ***** válasza:
80%

Óriási buta egy némber vagy.

"A hagyj írása önmagában egyszerű, a -j felszólító mód jelét írjuk csak hozzá, így lesz hagyj, gy-j-vel."

- Google.

De ha nem lennél ennyire ostoba akkor tudnád hogyan kell helyesen írni.

"Hát nem fogom visszaolvasni az összes válaszom de az hogy én azt írtam volna hogy amit írnak válaszként azt feltétlen mind elhiszem :D"

"De" és"hogy" szócska elé mindig vessző kell.

Viszont te hozod elő az én helyesírásom ami sokkal jobb mint a tiéd (persze nem tökéletes). Mindezek ellenére nem követek el soha olyan helyesírási hibákat amelyekkel még a 10-15 éves gyerek is tisztában van.

Mellesleg te vagy az aki fordítva ül a lovon és te kezdtél el engem sértegetni a kaliber megjegyzés miatt. Sőt hozzátetted, hogy agyas vagyok:

"Mert az emberek nem úgy szoktak ismerkedni agyas"

Ugyebár ezzel arra akartál rávilágítani, hogy nem vagyok a legélesebb kés a fiókban bár te vagy az aki vergődik mint a partra vetett hal.

További jó szenvedéssel teli 2025-ös évet neked!

jan. 2. 15:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!