Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak tényleg nem tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak tényleg nem tetszik ha a nő kezdeményez és eltűnik a varázs? Inkább hagyjam, akkor is ha így sosem fog majd tudni rólam?

Figyelt kérdés

Olvastam itt erről és többen írtak hogy nem szeretik ha a nő kezdeményez... de mi van akkor ha csak a nő tud a férfi létezéséről és egyébként sosem fognak összefutni?

Szerintem is ciki ez, meg sosem csináltam ilyet, de már fél éve tetszik valaki nagyon(nekem szinte sose tetszik senki, kb 500-ból 1)

Meg merjem kockáztatni hogy legalább bekövetem?

Kizárólag instája van de azt is alig használja...

Tudom nagyon ciki nőként...

dec. 5. 17:04
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
61%

Férfiként én gyűlölök kezdeményezni, épp ezért nem is szoktam.

Szerintem is a nők tesznek egyértelmű lépéseket a kiszemelt felé. Mivel felém nem, vagy nagyon ritkán szoktak, így elkönyveltem magamban, hogy nem is nézett ki magának senki, kár égetnem magam.

A helyedben biztos megkörnyékezném valamilyen ürüggyel, ha nagyon tetszik.

dec. 6. 21:59
 22/58 A kérdező kommentje:

Hat igen csak sajnos amint írtam nem az a helyzet hogy egy helyre járnánk edzeni és nekem kellene megszólítani mert ő nem mer...

hanem csak az insta lehetne az egyetlen kapocs, de elképesztően cikinek érzem, már egyre inkább a kérdést is.

Nyilván halott ügy.

dec. 6. 22:17
 23/58 anonim ***** válasza:

Nem akarlak rábeszélni, de szerintem épp akkor várhatnád joggal, hogy lépjen, ha egy helyen mozognátok. Így, hogy abszolút nem ismeritek egymást, szerintem nincs mi rosszul süljön el. Ha régóta foglalkoztat, akkor már benne van annyira az ágyadban, hogy lehet bánnád örökre.

Tégy, ahogy szeretnél, ha szép és csinos vagy, akkor úgyis jön valaki rövidesen, aki feledtetni fogja.

dec. 6. 22:41
 24/58 A kérdező kommentje:

Igazából nem akarom már tovább szaporítani a szót mert már elég választ kaptam de erre a válaszom csak annyit tud lenni hogy nem hiszem hogy fog jönni más, sajnos eléggé ragaszkodó típus vagyok, mind külsőhöz, mind kisugárzáshoz, ha valaki nagy ritkán megfog, akkor az marad velem évekig...

most is van olyan külföldi férfi akit már 8 éve nem láttam de még a mai napig ugyanúgy tetszik, csak bele nem tudtam volna szerelmes lenni de fizikailag ugyanúgy vonz mint 8 éve még nagyon fiatalon...

sajnos ilyen függő típus vagyok, rendkívül ritkán fog meg valaki így, főleg hogy kapcsolaton gondolkodom vele, de akkor extrém nagyon...

dec. 7. 17:02
 25/58 he84 ***** válasza:
Akkor kérdező ne kínozd magad, inkább lépj és írj neki bátran, nem lesz belőle semmi baj és lehet, hogy ő is örülne neki. Így mindig ott lesz benned és mardosni fog ki tudja meddig, ne legyél buta és meggondolatlan csak amiatt, mert te nőként ennyire félsz kezdeményezni, ez butaság. Pláne ha tudod, hogy kevesen fognak meg téged, legyél bátor és írj neki.
dec. 7. 20:01
 26/58 anonim ***** válasza:

Figyelj en nokent kezdemenyeztem egyszer mert nagyon tetszett a csavo (vegul off lett) de legalabb megprobaltam. Nem volt kozos ismeros, ahol talalkoztunk nem mentem tobbet szoval nem lett kellemetlen se. Semmi se az, ha normalisan van talalva.

Ne a bekovetessel akarj inditani, semmit nem er. Konkret egyenes uzenet amiben benne van a lenyeg, megse tolakodo hogy tetszik neked. Add tudtara.

En igy csinaltam, intelligens valaszt kaptam utana (egyebkent szerintem nagyon frappans uzenetet irtam, a csavo azt kamuzta van valakije. Mivel nem tudtam egy kozossegi oldalon se lecsekkolni, igy hagytam termeszetesen. Azutan baratnoim ketszer is megtalaltak tinderen🥹) az kicsit fajt

23/L

dec. 14. 15:30
 27/58 anonim ***** válasza:
Hidd el rengeteg bátortalan férfi van aki örül ha a nő kezdeményez. Nagyon nagy hülyeség hogy nem szeretik a férfiak. Mit nem lehet azon szeretni ha egyértelmű hogy nem fog pofára esni?
dec. 15. 04:44
 28/58 A kérdező kommentje:

27 kétlem hogy ő bátortalan. Mindene megvan ahhoz hogy odáig legyenek érte a nők, nem hiába vagyok én is odáig érte már több mint fél éve, akinek szinte sosem tetszik senki.

És tudom is hogy szoktak nála próbálkozni online... hogy honnan, az mindegy.

Az is benne van hogyha írnék neki és nem lenne semmi válasz, hat akkor elsüllyednek szégyenemben, főleg hogy 14 éves korom óta már rengeteg férfi próbálkozott nálam. És akkor pont az nem is ír vissza aki meg véletlenül végre nekem kellene?

Már ott tartottam hogy lépek valamit amikor itt elkezdtem olvasni és több férfi is azt írta hogy megszűnik a varázs mert szeretnek ok menni a nők után. És ez így is van rendjén egyébként.

Van egy fix hely ahol tudom hogy meg szokott fordulni, de nem tudom hogy mikor és az hogy felutazzal budapeste(most nem is ott vagyok) és ott körözzek az épület körül, na az már tényleg extra szánalmas.

Pedig bejöhetne tekintve hogy az utcán is oda szoktak hozzam jönni...

A férfiak mindig sírnak hogy mennyivel könnyebb a nőnek, de látjátok ilyen helyzetben nektek 1000x könnyebb mert az a társadalmi norma hogy ti mentek oda a nőkhöz és ha nem is lesz belőle semmi, ez a ti dolgotok.

Amikor kapom a sok üzit instan, facen, tiktokon amíg egy ideig volt, mindig azt érzem hogy ez a világ legtermészetesebb dolga.

De ha nekem kellene írni, ez borzalom.

Viszont magyar férfi nekem ennyire még sosem tetszett, főleg nem fél év után is ennyire, főleg aki itt lakik tőlem egy órányira és ennyire elérhető lenne fizikailag...

szóval borzalom...

dec. 16. 15:53
 29/58 anonim ***** válasza:

De te minek hagyatkozol a gyakorikerdesekre de most komolyan? Ha lenne mar eleg tapasztalatod, tudhatnad hogy annyira egyedi es egyeni minden helyzet hogy felesleges is hasonlitgatni. Valaki szerint gaz elso randin csok. Nekem volt! Valaki szerint exekrol dumalni elso randin szinten. En beszeltem, sot le se merem meg irni milyen nyilvan beszelgettunk…es mikrol. meg sorolhatnam a peldakat.

Az hogy te nem lepsz, az a te problemad. Valszeg ha erdekelned lepett volna erted, de ha te ezt megteszed legalabb pontot tudnal tenni a sovargasodra. Irsz neki ennyi, ha normalisan es nem szanalmasan irsz neki senki nem fog viccet csinalni beloled. De ne jatszmazz legyen egyertelmu

dec. 16. 16:03
 30/58 he84 ***** válasza:
70%
Kérlek olvass vissza kérdező, én már korábban is írtam itt neked. Most elolvastam az újabb reakciódat. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha továbbra is ezt csinálod, akkor szánalmas és gyáva vagy. Nem bántásból mondom, de nagyon ez látszik. Magadat kínzod és csak túlzott, nem kötelező elvárásoknak akarsz megfelelni. Nem mindenkinél igaz az, hogyha nő kezdeményez, akkor elmúlik a varázs. Ameddig meg nem próbálod, nem derül ki, egy kicsi kockázat mindig van, ne legyél gyáva és próbáld meg, ne szevedj emiatt tovább! Például nekem a barátom azt is szereti, ha néha a szexnél is kezdeményező vagyok, soha nem volt ebből idővel se semmi baj. Ha folyton arra vársz, hogy egy ismerkedésnél és esetleg majd egy kapcsolaton belül szinte mindig csak a férfi kezdeményezzen, akkor ennél is nehezebben fogod bírni, pontosabban nem fogod bírni. Szedd össze magad és amiket itt többen írtunk, gondold át mielőbb alaposan és cselekedj egy bátor nő képében, ezt is szeretik a férfiak! Részemről ennyi, többet nem írok neked kérdező, elmondtam mindent!
dec. 16. 16:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!