Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így ismerkednek manapság az emberek?
Figyelt kérdés
39 éves nő vagyok. Idén ért véget a házasságom a férjemmel, akivel 15 éves korom óta együtt voltam. Gimis szerelem volt. Soha nem ismerkedtem, randiztam másokkal.
Pár hete regisztráltam társkeresőre és ismerkedek valakivel. Azt kéri, hogy küldjek neki képeket olyan nőkről, akik úgy néznek ki, mint én. Akiknek olyan szájuk, mellük, fenekük, lábuk van, mint nekem. Ez szerinte normális, mert csak engem szeretne elképzelni. Tényleg így megy ez? Nekem valóban rendelkeznem kellene más nők képeivel, akik hasonlítanak rám?
Bocs, ha hülye vagyok, de teljesen elvagyok veszve.
nov. 29. 16:50
21/22 A kérdező kommentje:
Ő volt az első, aki üzenetet küldött. Mással addig nem kezdtem beszélgetni, ameddig ez ki nem forrta magát. Nem szeretnék több vasat tartani a tűzben.
Tegnap elköszöntem tőle.
tegnapelőtt 04:34
22/22 anonim válasza:
Akkor kezdhetnél velem. Idős vagyok hozzád. Valószínűleg nem a szomszéd lakásban élsz. Ez a platform jó alap lehet. Sok értelmes ember írogat. mínusz in és fem celkék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!