Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így ismerkednek manapság az emberek?
39 éves nő vagyok. Idén ért véget a házasságom a férjemmel, akivel 15 éves korom óta együtt voltam. Gimis szerelem volt. Soha nem ismerkedtem, randiztam másokkal.
Pár hete regisztráltam társkeresőre és ismerkedek valakivel. Azt kéri, hogy küldjek neki képeket olyan nőkről, akik úgy néznek ki, mint én. Akiknek olyan szájuk, mellük, fenekük, lábuk van, mint nekem. Ez szerinte normális, mert csak engem szeretne elképzelni. Tényleg így megy ez? Nekem valóban rendelkeznem kellene más nők képeivel, akik hasonlítanak rám?
Bocs, ha hülye vagyok, de teljesen elvagyok veszve.
"Őszintén szólva, nem tudom, hogy interneten hogy mennek ezek a dolgok."
Teljesen mindegy. Nincs ilyen. Ineterneten is ugyanaz az ember vagy. Ha valaki hülye, akkor az hülye. Élőben sem lesz jobb.
Szerinted belefér az, hogy más nők seggéről, melléről kér képet valaki tőled, mikor veled ismerkedik?
Ez nagyon beteg, én már most tiltanám
32F-ként írom ezt. Ilyet normális férfi nem kér...
"Bocs, ha hülye vagyok, de teljesen elvagyok veszve."
Gondolod arany f.sza van?
Miért vagy oda érte.
Nem százas a srác.
Van lépem a nőről. Telefonálunk. Kölcsönös szimpátia setén találkozunk.
Ez az egy p.cs van csak aki rádmozdult? Akko inkább macska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!