Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkednek manapság leginkább az emberek?

Figyelt kérdés
Manapság mindenki online felületen ismerkedik?
nov. 29. 03:50
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Iskola, munkahely, szórakozóhely (disco,kocsma stb)vonaton a MÁV annyit kêsik,hogy az emberek kínjukban már nem tudnak mást csinálni elkezdenek beszélgetni egymással
nov. 29. 05:58
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Leginkább online, igen. Főleg ha elmúlt 25, és nincs hol.
nov. 29. 06:58
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

Az #1 jókat írt, csak az a helyzet, hogy az élő (főleg a spontán) ismerkedés korábban is döcögősen mehetett, ma meg gyakorlatilag teljesen kihalt.

És ez pontosan így van jól. Ha kimegyek a világba, akkor korlátlanul válogathatok a nők közül, hiszen nincs riválisom. A pasik nem igazán mernek odamenni egy jó csajhoz nyilvános helyeken, szóval tulandonképpen az egész világ az én játszóterem.

nov. 29. 07:12
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 àlmodj kiràlylàny
nov. 29. 08:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Az álom nekem valósággá válik. #3 voltam

nov. 29. 09:30
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
3 jól írja, nem mernek már kezdeményezni, nem is szokás, szemkontaktust kialakítani sem igazán akaródzik. Ott a telefon a kézben, az érdekesebb, "biztonságosabb"... Így elég komoly előnye lehet annak a férfinak, aki azért kinéz valahogy, és képes normálisan, kulturáltan próbálkozni. #metoo-sz.rság ide vagy oda, vannak nők, akik ezt várják és vágyják, mert az online erőltetett kínlódás nem jön be vagy nem megy nekik.
nov. 29. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#6 pont az ilyen me too-s szarsàgok miatt nem mernek próbàlkozni a pasik. Kicsit határozottabb vagy aztán feljelent zaklatásért. Vagy 20 év múlva eszébe jut hogy te igazából zaklattad és úgy nyom fel. Mondjuk az is igaz hogy akkor én meg rágalmazásért jelentem ha màr így játszunk 🤷
nov. 29. 11:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van, jól tönkrevágta az élő ismerkedést az a sz.r. És persze kik szívták meg leginkább? Akiknek közük nem volt hozzá semmilyen szinten/oldalról, csak egyszerű normális emberek, akik nem szeretnének/tudnak kvázi katalógust lapozgatva meg ilyen-olyan csoportokban, fórumokon stb. pötyögve és vadászva, totál természetellenesen ismerkedni, hanem a hagyományos és spontán módszer lenne a megfelelő számukra. Nekik (nekünk 🙍🏻‍♀️) így akkor boldog magányt, mert #metoo és rettegni meg rettegtetni kell már minden(ki)től... 😒😠
nov. 29. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!