Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok milyen módon ismerkednek leginkább?
Szerintem online. Vagy félig, meddig online. Én azt tapasztaltam, ha élőben látok is egy srácot, köszönőviszonyban vagyunk, akkor nem jön oda, hanem neten kezd írni.
Sosem értettem az ilyet. Élőben sem harapom le a fejét.
# 1
akkor első lépést csak online merik?
Nem akarom ráhúzni mindenkire, de én ezt tapasztaltam. Akik valamikor odajöttek hozzám, már valamivel idősebbek voltak.
21 éves vagyok amúgy.
# 3
# 4
arról mi a véleményetek, hogy egyes fiatal nők azt mondták hogy egyenesen
ijesztő és cringe ha egy pasi odamegy a nőhöz ismeretlenül, mert ma már senki nem ismerkedik így. És hogy ezzel csak elijeszti a nőt.
Én is örülnék ha ödjönne, pláne ha tetszik is. Szerintem vagány dolog és személyesebb is, jobban lehet érezni, hogy van-e vonzalom.
1&3 voltam
Én is annak örülnék, ha személyesen odajönne! Sokkal emberibb, közvetlenebb, és hamarabb érződik a kémia vagy annak hiánya. De sajnos nagyon ritkán van ilyen, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan jöttek hozzám személyesen kezdeményezni.
Persze nyilván udvarias személyes közeledésre gondolok itt, nem túlzott nyomulásra, az engem is elijesztene.
26L
Én instant elutasítok mindenkit, aki online ismerkedne velem.
Mondjuk van párom, szóval már mindenki mást is.
Tágabb baráti körben az ideális szerintem. Valamennyi ismeretség van, de nem kell aggódni a feladott barátság miatt. Vagy valami hobbi, tanfolyam, közös érdeklődés, közös ismerős stb kapcsán. A semmiből leszólítás személytelen általában.
Én az egyetemi koliban ismertem meg a páromat.
Én online próbálkoztam sokáig.
Általános iskolában, gimnáziumban, de még egyetemen sem nagyon tudtam beilleszkedni. Lett pár haverom, nagyon kevés barátom, de ennyi.
Mostanában próbálok ilyen-olyan rendezvényekre eljárogatni, ahogy időm és kedvem engedi.
De alapvetően egyelőre visszavonultam.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!