Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így ismerkednek manapság az emberek?
Figyelt kérdés
39 éves nő vagyok. Idén ért véget a házasságom a férjemmel, akivel 15 éves korom óta együtt voltam. Gimis szerelem volt. Soha nem ismerkedtem, randiztam másokkal.
Pár hete regisztráltam társkeresőre és ismerkedek valakivel. Azt kéri, hogy küldjek neki képeket olyan nőkről, akik úgy néznek ki, mint én. Akiknek olyan szájuk, mellük, fenekük, lábuk van, mint nekem. Ez szerinte normális, mert csak engem szeretne elképzelni. Tényleg így megy ez? Nekem valóban rendelkeznem kellene más nők képeivel, akik hasonlítanak rám?
Bocs, ha hülye vagyok, de teljesen elvagyok veszve.
tegnapelőtt 16:50
1/22 anonim válasza:
Nem, nem így megy.Hasonló nőkről kér képet, nem rólad. Nem lenne hűséges egy percig sem.
2/22 anonim válasza:
Nem igazán értem... Nem voltak fent rólad képek a társkeresőn?
3/22 anonim válasza:
:D Hagyd a francba. A társkeresők tele vannak idiótákkal, mint ez a pasi is.
4/22 A kérdező kommentje:
Vannak fent rólam képek, de sem a mellem, sem a fenekem nem lóg ki egyik képen sem. Magamról nem szeretnék bikinis képet küldeni, így kitalálta, hogy küldjek olyan nőkről képet, akikkel megegyeznek a testi adottságaim.
tegnapelőtt 17:01
5/22 anonim válasza:
közel 40 évesen nem egyértelmű, hogy az ilyen pali offos?
6/22 anonim válasza:
Ja, én se értelek. Ki akarja verni más képeire, miközben veled ismerkedik. Értem, hogy nem sok férfi volt az életedben, de azért csak tudsz következtetni, hogy melyik az idióta, nem? Ez pl teljesen az. Még hülyének is néz. Nem az kellene fontos legyen most, hogy hogy nézel ki bikiniben...
7/22 anonim válasza:
Nem így működik. Ez gyagyás alak. Keress másikat.
8/22 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, nem tudom, hogy interneten hogy mennek ezek a dolgok. Nekem az utóbbi 24 évben minden ilyesmi kimaradt.
tegnapelőtt 17:09
9/22 A kérdező kommentje:
Nekem sem tetszik, hogy ilyen marhasággal állt elő. Ő az első, akivel elkezdtem beszélgetni a férjem óta. Gondoltam, hogy ez valami netes ismerkedési szokás lehet. De már tudom, hogy nem.
tegnapelőtt 17:13
10/22 anonim válasza:
Szomorú, hogy az ilyen hülyék miatt esélyük sincs a normális férfiaknak ismerkedni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!