Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság az emberek hol ismerkednek? Tényleg csak netes randizós oldalakon ismerkednek csak az emberek?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert ,hogy nézne már ki az,hogy megyek az utcán megszólítok egy embert és mondod neki,hogy Van pasid ,férjed stb... ? Megiszunk valamit ? Régen amikor nem voltak ilyen oldalak,hogy ismerkedtek az emberek ?

2016. febr. 12. 19:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
hát az utcán biztos hogy nem ! inkább net vagy baráti körökben szoktak ismerkedni! régen az utcán ismerkedtek vagy feladtak hirdetést az újságokban
2016. febr. 12. 19:34
 2/15 Clark Kent.. ***** válasza:
10%

Az utcai ismerkedés most is ugyanolyan jól működik mint régen, csak hát egyrészt bátorság, másrészt meg olyan stílus kell hozzá, ami nem mindenkinek van meg. (a srácok többségénél ez hiányzik)

Én olyan emberekkel nőttem fel, ahol egyáltalán nem volt nagy dolog, hogy nyilvános helyen szólítanak meg nőket, és szedik fel őket. Egy régi haveromról például gyakran hallottam, meg láttam is, amint plázában, vagy utcán megy oda (néha több!!!) nőhöz is. Másik haverom meg az uszodában csajozott be.

Én magam is csajoztam már nyilvános helyen, volt amikor egészen rövid idő alatt sikerült telefonszámot bezsebelnem, úgy, hogy a csaj ajánlotta fel nekem. Tehát bizony ez egy létező jelenség, és vannak pasik, akik a mai napig is úgy élnek, hogy az utcán, meg egyéb nyilvános helyen szedegetik össze a nőket. Ez egy olyan világ, ami egy átlag pasitól messze áll, de hidd el, létező jelenség.

+ 1 apró tanács:

Nőt soha nem szólítunk meg ilyen gagyi szöveggel, hogy "van pasid?", vagy "Megiszunk valamit?" Ezek ugyanis engedélykérő sablonszövegek, amik egyrészt alacsony státuszúnak mutatnak be, másrészt a nők már milliószor hallották a sok lúzertől, és unják.

2016. febr. 12. 19:38
 3/15 anonim ***** válasza:
52%
Több esély van normális embert találni az interneten, mint az utcán, szórakozóhelyen stb. Szóval marad a net és ismerkedős alkalmazások. Ha odamész egy lányhoz azzal a szöveggel hogy van-e pasid borzasztó tolakodásnak fogja venni mert az is... Semmi közöd hozzá :D Az hogy megszólítod, kedvesen, hogy szimpatikusnak tűnt mikor megláttad és szeretnéd megismerni az jól is elsülhet. De ezt a van pasid dolgot felejtsd el.
2016. febr. 12. 19:44
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Az a gond, az embereket összezavarják. Ha nem tesz semmit, pedig vágyik az ismerkedésre, akkor unszolják, hogy lépjen. Akár utcán, akár máshol. Ha pedig tenni akar érte, akkor elkönyvelik egy zaklató gyökérnek, mert milyen jogon meri megszólítani embertársát? :D Paradoxon hegyek.
2016. febr. 12. 19:49
 5/15 anonim ***** válasza:

Én simán megszólítom, beszédbe elegyedek vele már a munkámból kifolyólag is. Persze nem a flegma dívákat akik vissza sem tudnak köszönni.

Nem nagyon van sikerem, de ennek főleg az az oka, hogy nem tudom azonnal leütni a magas labdákat, illetve, ha egy nagyon szép lány próbál velem szemezni és mosolyog akkor nem hiszem el, hogy tetszem neki és elbizonytalanodom így inkább hagyom az egészet, nem próbálok beszédbe elegyedni vele és/vagy elkérni a számát lesz ami lesz alapon.

Amúgy régen az emberek még jobban egymás társaságára voltak utalva, ma már nem.

Mindenki szereti a saját privát szféráját, köldökzsinórral a kezében a világ felé és nem szereti már, ha valaki fel próbálja törni ezt a burkot azzal, hogy megszólítja.

2016. febr. 12. 19:56
 6/15 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok oda a személyes ismerkedésért. Írásban jobban kijön a személyiségem varázsa. Mondhatnám jobb vagyok írásban, mint élőben az ismerkedés kezdeti szakaszában. Utána megy élőben is, de addig... Jobb az írás - nekem. Másoknál lehet működik élőben, nekem nem. Meg személyesen ismeretlenül mire alapozva menjek oda...? Csak külső alapján? Nekem ez nem szimpatikus.
2016. febr. 12. 20:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Lehet nem segítek sokat.

Én munkahelyen jöttem össze a párommal. Nagyon kitartó volt, amikor csak tudott körülöttem volt és próbálkozott.

Eleinte az volt a véleményem hogy párnak kizárt, de barátnak oké,valamint a munkakapcsolat miatt nem akartam rossz viszonyt. Aztán, belezúgtam.

2016. febr. 12. 20:25
 8/15 A kérdező kommentje:
Ne értsétek félre nem azért kérdeztem mert csajozni akarok hanem azért mert kíváncsi lettem mert felkerült ez a téma az egyetemen. Szecska professzor szerint mi így hívjuk szerinte kihalt már ez a személyes társkeresés inkább már az internetes társkeresők vonzzák az embereket . Szerintem az teljesen már dolog ha az utcán felszedsz valakit mert abból max 1 -2 numera jöhet össze . Igazából arra lettem volna kíváncsi pluszban,hogy az emberek ,hogy találják meg az igazit.
2016. febr. 12. 20:50
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Az élőben történő ismerkedés még nem halt ki, pedig ideje lenne fejlődni a korral. Egyre több banki és hivatali ügyet ma már számítógépen el tudsz intézni, vásárolni is tudsz az interneten keresztül. Lehet ellene kapálózni, de ez a jövő. Előben ismerkedni szerintem gáz, és csak az informatikai analfabéták, azok a lúzerek erőltetik, akik interneten képtelenek még a súgó használatára is. Emberek, ez már a XXI. század! Remélem az élőben való ismerkedés 1-2 generáción belül olyan lesz, mint pl. a közlekedésben a lovas kocsi.
2016. febr. 12. 21:06
 10/15 Clark Kent.. ***** válasza:
82%

"Szecska professzor szerint mi így hívjuk szerinte kihalt már ez a személyes társkeresés inkább már az internetes társkeresők vonzzák az embereket"

-->Súlyos tévedés.

Nem is értem a logikádat. Ugyan miért kellene hogy az internetes társkeresők vonzzák az embereket?

Ha van egy pasi, akinek jó stílusa van, és ért a nők nyelvén, annak miért kellene a gép előtt ülni a társkeresőt böngészve, ha meg tudja azt tenni, hogy mondjuk a buszmegállóban álló csajt, vagy a könyvtárban kutató szexi egyetemista lányt felszedi? Teljesen értelmetlen, amit mondasz.

Az internetes társkeresőkön azok lógnak, akik nem mernek élőben ismerkedni, mert nem bírják elviselni az elutasítást.

Tehát ne keverd a szezont a fazonnal!

2016. febr. 12. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!