Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez normális? Szívesen ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Szívesen ismerkednék siket fiúval

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy vannak beszédhibáim, ráadásul a beszédet nagyon nehezen értem hallás után, elég kellemetlen.

Normális, ha ilyen esetben csomószor eszembe jut, hogy jó lenne megismerni egy helyes siket fiút? :D persze feltéve hogy amúgy passzolunk, szerintem jobban tudnám érezni magam, mint egy hallóval.

Ugye ez nem beteges?

21/L

2015. dec. 3. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Rossz a hallásod? vagy hogy érted, hogy nehezen érted meg hallás után?
2015. dec. 3. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem beteges.
2015. dec. 3. 13:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, az ember jobban átérzi a másik nyomorát, ha maga is szenved valamiben. Ezzel én is így vagyok. Engem a "tökéletes", szép nők például egyáltalán nem vonzanak. Az ilyen átlagosabb lányok már annál inkább. Nem tartom magam helyesnek, talán azért. Nyilván te is sokkal felszabadultabb tudsz lenni egy siket fiú társaságában, mintha egy egészséges emberrel lennél, mert nem feszélyez a "betegséged". Ezzel szerintem mindenki így van.
2015. dec. 3. 13:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én meg egy vak lányt szeretnék ... De tényleg ...
2015. dec. 3. 13:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Önmagában a hallásommal nincs gond, tehát nem halkak a hangok Számomra, a zenét pl tökéletesen élvezem és hallom, viszont minden beszéd olyan nekem, mintha motyogna a beszélő, mintha nem artikulálna, nagyon kell figyelnem, hogy kivegyem belőle a szavakat. Sajnos sokszor idegesítő az embereknek, hogy nagyon gyakran visszakérdezek, hogy mit mondtak :(
2015. dec. 3. 13:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Logopédushoz nekem is el kellett volna járnom szerintem, mert nekem is eléggé figyelnem kell, hogy mit mondanak. Mindig vissza kell kérdeznem, hogy "mi? nem értem!". De egyébként én is elég szarul artikulálok, és mindenki mondja, hogy tanuljak meg már beszélni, de én nem tehetek róla... A nyelvérzékem is elég szar ennek köszönhetően szerintem. Néhány szót tudok csak kivenni a mondatokból, és úgy következtetni, hogy mit akar az illető.
2015. dec. 3. 14:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Logopédushoz én jártam, semmit nem használt :D a nyelvérzékem elég jó, angolból kb erőfeszítés nélkül nyelvvizsgáztam, de a hallott szövegértés épp hogy meglett, és angolul még mindig nem tudok filmeket nézni felirat nélkül, felsőfokú vizsgával :S
2015. dec. 3. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Én egy vak fiút szeretnék.
2015. dec. 3. 23:01
 9/10 anonim válasza:

nem beteges!! ha szeretnél siket sráccal akkor mehetsz. lehet megtanulsz tőle a jelnyelvet.legyél boldogság életük egymással. :)

Siket vagyok. ;)

2015. dec. 6. 17:47
 10/10 Tsorba Kelemen válasza:

Én egy néma nővel ismerkednék, és az sem lenne baj, ha az anyukája is az lenne. :-)

Viccen kívül, teljesen normális vagy, és amit szeretnél, az is normális. Legyetek boldogok!

Amúgy, jó hallású fiút is találhatsz, aki, ha igazán szeret elfogad téged olyannak, amilyen vagy.

2015. dec. 10. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!