Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek a normális lányok?
Figyelt kérdés
Diszkóban nagy többségben ribik vannak, kocsmákban nem igazán jelennek meg. Koncerteken pedig tinik vannak szinte csak. Interneten se az igazi... Mit tegyek? 25F2015. nov. 29. 21:02
1/12 anonim válasza:
1 már rég foglaltak 2 sajnos már az igazak álmát alusszák
2/12 anonim válasza:
Oda ahova a normális férfiak. Tisztelet a kivételnek.
3/12 anonim válasza:
Mert nem a diszkókban, kocsmákban, társkeresőkön vannak általában. Koncerten még ki lehet fogni rendeseket, de az se mindegy, milyenen (más egy metál zenekar koncertjének közönsége és más egy rapperé).
Ezek a lányok kiállításokon, színházban, előadásokon találhatóak meg nagy részben.
4/12 A kérdező kommentje:
Persze a szerencse is számít, de tényleg nem tudom hol ismerkedjek...és nem vagyok se nyomi, se buta. Semmi ilyesmi.
2015. nov. 29. 21:09
5/12 anonim válasza:
Ezek a lányok kiállításokon, színházban, előadásokon találhatóak meg nagy részben ! jó vicc akkor menjen már templomba nem? :D:D
6/12 anonim válasza:
A színház meg a templom hogy kapcsolódnak össze? :D nem értelek
Meg a kérdezőt sem, hogy mért olyan helyeken keresgél ahol tényleg ribik vannak nagyobb számban.
7/12 A kérdező kommentje:
A 3. válaszoló nem mondott hülyeséget, csak azok a helyek kevésbé az én világom, ritkábban vagyok olyan helyeken. Azért ott is vannak ilyen tipikus jó kislányok. Ami nem mindig jó. Azért köszi a válaszokat.
2015. nov. 29. 21:15
8/12 anonim válasza:
Kimentek Nyugatra élni, mert itt hamarosan jön a tré...:D
10/12 A kérdező kommentje:
Remélem még maradt pár :D :D
2015. nov. 29. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!