Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek a normális fiúk? Vannak még olyanok?
Figyelt kérdés
Ma már alig lehet találni férfias pasit, aki sportol, nem ül naphosszakat a számítógép előtt, foglalkozik magával és nem használ káros szereket. Aki meg ilyen, az meg általában elégé el van szállva, és lazán leszólít, hogy "Szia! Szex?", vagy "Hali, lenne kedved dugni?"..2012. dec. 15. 21:24
1/32 anonim válasza:
Első kérés...korod?
27/F /viselkedéselemző/
2/32 anonim válasza:
Rossz helyen keresgetsz. Az elmúlt 1 hónapban 10-azaz 10 db normális, jóképű, intelligens pasit tudtam volna összeszedni-ha akartam volna. De nem innen a netről..
3/32 anonim válasza:
Hát, ha nem baj, nem mondanám meg, hogy hol tartózkodom. :P
De egyébként; nem tudom, hogy más ilyen fiúk, hol lehetnek. :(
Te is válaszolhatnál nekem, hogy hol vannak a kérdésedbe foglalt fiúk női alteregói.
4/32 anonim válasza:
Szia! Nem szretnel masztizni velem?
5/32 anonim válasza:
Bujkálnak a nők elől, mert félelmetesek az igényeik.
Vannak. ;)
6/32 anonim válasza:
igen vannak, csak azok nem buliban találhatók :D
7/32 anonim válasza:
Milyen káros szereket szoktak használni?Én szoktam sportolni,eljárok itthonról(de nem bulizni) és nem ülök naphosszat a gép előtt,mert dolgozni járok és paraszt se vagyok.Szóval itt van egy.
22/F
8/32 anonim válasza:
Az ilyen "halis" pasikról meg lerí, hogy kicsodák,8mielőtt még kinyitnák a szájukat, egyáltalán miért állsz velük szóba?
9/32 anonim válasza:
focizok a spanokkal,de kvára nem vagyok sportos alkatú,inkább biztonságiőr.
nem ülök sokat gép előtt
néha elszívok egy cigit és megiszok pár sört
Ezzel nem tudom mi a problem.
10/32 anonim válasza:
Én normálisnak vallom magam, mégsem kellek az általam kiszemelt lányoknak. Persze itt írhatok akármit, úgysem hinnéd el, de állíthatom, hogy ha ismernéd, akkor igazolva látnád a fenti állításomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!