Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova tűntek a normális fiúk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűntek a normális fiúk? Vannak még olyanok?

Figyelt kérdés
Ma már alig lehet találni férfias pasit, aki sportol, nem ül naphosszakat a számítógép előtt, foglalkozik magával és nem használ káros szereket. Aki meg ilyen, az meg általában elégé el van szállva, és lazán leszólít, hogy "Szia! Szex?", vagy "Hali, lenne kedved dugni?"..
2012. dec. 15. 21:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Az időnek, a kornak a hátránya de ne add fel, vannak még normális pasik!
2012. dec. 15. 21:47
 12/32 anonim ***** válasza:
Ha találtál akkor szólj és mondd meg,hogy hol,mert engem is érdekelne egy normális,sportoló pasi:)
2012. dec. 15. 22:00
 13/32 anonim ***** válasza:
Where is the questioner?
2012. dec. 15. 22:04
 14/32 anonim ***** válasza:

Megettem.:D

Olyan édes volt,hogy meg kellett zabálnom.:D

2012. dec. 15. 22:12
 15/32 anonim ***** válasza:
Really? :D
2012. dec. 15. 22:14
 16/32 anonim ***** válasza:
Nézd! Nem várhatod el, hogy valaki ne üljön sokat a gép előtt, ha mondjuk az a munkája, és véletlen egy ilyen sráccal ismerkednél meg. Persze sok lehetőség van. Ez csak egy. Itt vagyok én. Igényes vagyok, normális, mindenre nyitott, művelt férfi, egy a helyzet, csak nem vagyok izmos, kigyúrt. Nem vagyok hájas disznó sem, de némi plusz van rajtam (kis pocak) De nem sörhas meg ilyenek. Nem hasznlok káros szereket, nem vagyok metroszexuális, hanem csak ápolt. Magas is vagyok, 189 cm, zöld szemem van és barna rövid hajam. 24 vagyok és eme jó tulajdonságaim ellenére sincs barátnőm. Mert én túl tudatosan kezelem ezt. Nem iszok össze-vissza, nem k.rok jobbra-balra, és ez már nem menő manapság.
2012. dec. 15. 22:16
 17/32 anonim ***** válasza:

22:16

Merre is laksz pontosan? :)

2012. dec. 15. 22:18
 18/32 anonim ***** válasza:

nem nincsenek olyanok, becsapódott egy meteor és a dinoszauruszokkal együtt kiirtotta őket... csak ápolatlan nagyképű drogos kockák vannak. most komolyan egy ilyen kérdésre mit vár a kérdező válasznak?

még egy ilyen tucatkérdés, egy lány nem talál neki megfelelő srácot, és ezt ráfogja arra hogy nem létezik olyan aki neki kell... és ez fordítva is gyakran így van, nem panaszkodni kell hanem cselekedni

olyanon nem gondolkodtál hogy rossz helyen keresel, keveset ismerkedsz, nagyok az elvárásaid,kicsi az ismerettségi köröd, nem vagy elfogadó másokkal szemben stb stb ez csak néhány példa de ezernyi oka lehet

2012. dec. 15. 22:25
 19/32 anonim ***** válasza:

7. és 14. vagyok:Én se iszom,nem cigizek.180-182 cm magas vagyok izmos(nem kokszos izomagy) és nekem sincs.Na akkor mi van?

Nem is volt,ráadásul jó képű is vagyok (legalábbis azt szokták mondani).

Probléma csak az,hogy olyan szakközépbe jártam,ahol alig voltak lányok.

2012. dec. 15. 22:26
 20/32 anonim ***** válasza:
Valahol biztos vannak, de sajnos én is csak bunkókba futok, de ha találsz két olyan fiút aki sportól, helyes, és nem bunkó, az egyiket küldd hozzám!
2012. dec. 15. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!