Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hová tűntek a normális, hűséges, kedves lányok?
Azon agyalnak, hogy hová tűntek a rendes, hűséges fiúk, akik nem csak "azt" akarják.
Az ilyen lányok kicsit szelídebbek, talán gátlásosak is, normális lányt nem fogsz egy piás, őrült bulin találni.
Ők egy kicsit zárkózottabbak jobban kell őket keresni mert nem ők vannak a kirakatban. De azért léteznek.
Rajtuk végezték el az első teleportációval kapcsolatos kísérleteket. Ilyenek ezek a rendes lányok. Felajánlották a testüket. Sajnos félresikerültek a kísérletek, és nem az eredeti terveknek megfelelően a 42-es ABC előtt, hanem a Szaturnuszon kötöttek ki.
Ne haragudj, hogy pont a te kérdésed alá trollkodom, de már picit sok ez. Én is nagyon keresem a rendes lányokat, és én sem találok, de attól nem fogsz hamarabb találni, hogy 1846573.-nek is kiírod ezt a kérdést. Bocs
Erre felé is foglaltak!:D Én már rájuk se merek nézni, egyikre sem inkább nem álmodozom...:)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!