Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdek belefáradni, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek belefáradni, mert sehol sem találok értelmes, kedves, normális, hűséges lányokat, akik szépek is. Tényleg kihaltak volna? 21/F

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 17:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
rossz helyen keresed, egyetemeken keresgélj, nagyon sok szingli, normális kedves lány, csak rád várnak.
2011. dec. 20. 17:52
 2/29 anonim ***** válasza:
nem tudom, lehet, hogy én vagyok az utolsó példány :S
 3/29 Ci.ara ***** válasza:
ugyanezt kérdezhetném én is csak pasikra vonatkozóan :D nem kell általánosítani :D
 4/29 A kérdező kommentje:

A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad

nem járok egyetemre, így nem tudok velük ismerkedni

2011. dec. 20. 17:55
 5/29 anonim ***** válasza:

nem. vannak, de nem sokan. rossz helyen keresed.

csak az a baj hogy a legtobb ferfi, ha egy szep lannyal talalkozik, mar azt gondolja egybol hogy: "tuti nem kellek neki", "biztos egy ribanc", "szerintem van pasija". meg ilyen hasonlok, ezeket kene elfelejteni, ugyanis sok szep egyedulallo lany van akik nem talalnak normalis pasit.

ezt is te tetted fel mi? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

6/29 A kérdező kommentje:

A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.

lehet

7/29 A kérdező kommentje:

A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.

igen, mert a baj, hogy te is csak a menő nagy arcokat veszed észre, aki csendesebb, elmélkedős, kedves azt észre sem veszitek vagy férfiszámba sem veszitek

2011. dec. 20. 17:56
 8/29 anonim ***** válasza:

nem jársz egyetemre? és?

Attól még elmehetsz, bárki beülhet előadásokra, másik meg, hogy odamész az egyetem elé és ott is nyüzsögnek az utcán az egyetemista csajok, és ugyan ilyen pasikat is ott lehet találni.

2011. dec. 20. 17:57
 9/29 A kérdező kommentje:

A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.

igen, ezt most eltaláltad, az is az én kérdésem

2011. dec. 20. 17:58
 10/29 anonim ***** válasza:
79%
Érdekes hogy téged zavar hogy kiket vesznek észre a csajok, de azért neked is a szép csaj kell a többi a kérdésedből csak körítés fogadok.
2011. dec. 20. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!