Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek belefáradni, mert sehol sem találok értelmes, kedves, normális, hűséges lányokat, akik szépek is. Tényleg kihaltak volna? 21/F
A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad
nem járok egyetemre, így nem tudok velük ismerkedni
nem. vannak, de nem sokan. rossz helyen keresed.
csak az a baj hogy a legtobb ferfi, ha egy szep lannyal talalkozik, mar azt gondolja egybol hogy: "tuti nem kellek neki", "biztos egy ribanc", "szerintem van pasija". meg ilyen hasonlok, ezeket kene elfelejteni, ugyanis sok szep egyedulallo lany van akik nem talalnak normalis pasit.
ezt is te tetted fel mi? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
lehet
A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
igen, mert a baj, hogy te is csak a menő nagy arcokat veszed észre, aki csendesebb, elmélkedős, kedves azt észre sem veszitek vagy férfiszámba sem veszitek
nem jársz egyetemre? és?
Attól még elmehetsz, bárki beülhet előadásokra, másik meg, hogy odamész az egyetem elé és ott is nyüzsögnek az utcán az egyetemista csajok, és ugyan ilyen pasikat is ott lehet találni.
A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
igen, ezt most eltaláltad, az is az én kérdésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!