Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek belefáradni, mert sehol sem találok értelmes, kedves, normális, hűséges lányokat, akik szépek is. Tényleg kihaltak volna? 21/F
ma 17:57
jó, de mégis hogyan szólítsam le őket, azért ez elég fura, hogy egy vadidegen csak úgy odamegy hozzájuk
"igen, mert a baj, hogy te is csak a menő nagy arcokat veszed észre, aki csendesebb, elmélkedős, kedves azt észre sem veszitek vagy férfiszámba sem veszitek"
Ugyan igy vagy vele te is.
ma 18:05
én arra céloztam, hogy a belső tulajdonságaim miatt nem vesznek észre, de aki játssza a nagy menőt gyereket, meg keménykedik annak egyből van nője, sajnálom, hogy nem születtem ilyen izomagyú állatnak, aki mindenkit megaláz, megcsal, mert megteheti, hiszen minden hétre jut új nő neki
nekem lenne egy barátnőm nem csalnám meg és nem használnám ki, de a nőknek a rosszak kellenek mindig
külsőre meg nincs nagy igényem, ha tetszik az arca és nem túlsúlyos a lány, akkor már van esélye
az egészség az fontos
engem meg sokan azért nem fogadnának el, mert vékony vagyok
na ehhez mit szólsz?
mér lenne fura? hogy máshogy akarsz akko ismerkedni?
odamész, és mondasz neki bármit, mondod, mondod. nem fog otthagyni,
és ha jó az első benyomás, lesz második is :D
ma 18:10
nem, tévedsz
nekem ha tudnád hány lány tetszett már életemben, de nem mertem kezdeményezni, mert sosem éreztem, hogy lehetne esélyem
amikor meg végre kezdeményezni mertem akkor persze jöttek a visszautasítások és azóta még inkább nem merek lányokkal ismerkedni élőben
Talán rossz helyen keresed őket. Bár tény, hogy ritkák.
Amúgy ezen a "de a nőknek a rosszak kellenek mindig" most elmosolyodtam... hihetetlen, hogy mindig előkerül ez a téma.
Nemrég indítottam egy blogot, ahol kiírhatom a véleményemet ilyen társadalom, világ, élet egyebek témában, ma írtam erről a "rosszfiú" dologról. Elküldtem priviben a linket, olvasd el ha gondolod.
Én továbbra is azt vallom hogy amíg te neked a vékony szép arcú lány kell addig téged fogadjanak el csak a belső tulajdonságaid miatt, ez olyan képmutatás.
Nem azt mondom hogy egy bányarémet találj, de nagyon sok nő van aki szép csak van rajta 10 kiló felesleg, vagy van valami más szépség hibája, vagy csak simán egy szürke egér. De úgy tudna szeretni ahogy azt te szeretnéd.
akkor ne menj oda hozzájuk, nem is lesz csajod, most akarsz csajt vagy nem?Máshogy nem lesz ha nem szólítod le, tök mindegy hogy, a lényeg, hogy csináld, aktivizáld magad, a csajok nem fognak odamenni.
Amúgy meg mi ezen olyan hihetetlen, ha leszólítod akkor lesz aki nagyon örül és épp te tetszel majd neki és kedves lesz meg minden, nem kell fosni.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!