Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdek belefáradni, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek belefáradni, mert sehol sem találok értelmes, kedves, normális, hűséges lányokat, akik szépek is. Tényleg kihaltak volna? 21/F

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 17:50
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

ma 18:20

de mondom, hogy nagyon sok lány tetszett már eddig is, szóval nem vagyok én annyira finnyás, haverjaim mondják, hogy ennek nagy orra van, de nekem tetszett és kész és szívesen megismertem volna, de nem mertem odamenni, meg nem is hiszem el, hogy én kellenék neki, amúgy nekem is nagy orrom van, igazából ezért is tartom magam csúnyának, meg mert alacsony vagyok

2011. dec. 20. 18:32
 22/29 anonim ***** válasza:
Pedig sokak szerint a nagy orr a férfiasság egyik szimbóluma :D
2011. dec. 20. 18:41
 23/29 anonim ***** válasza:
Szedj már össze egy csajt bakker, kb minden nap megtalálom az aktuális nyáltól csöpögő siránkozásod, kicsit vicces már:)
2011. dec. 20. 18:59
 24/29 anonim ***** válasza:

hol laksz?: D

hűséges, normális, értelmes, hát néha kötekedős, de kedves, és ápolt lány vagyok:) L/18

2011. dec. 20. 19:19
 25/29 A kérdező kommentje:

ma 18:59

hidd el én próbálkozom és bizony volt, hogy minden héten jártunk haverokkal direkt csajozni, de hát a lányoknak valamiért nem voltunk elég jók és hamar lekoptattak

2011. dec. 20. 19:44
 26/29 anonim ***** válasza:

És akkor mi van ha lekoptatnak?

Nem bulihelyen kell ismerkedni mert ott másznak a csajokra mindenki mászik rájuk, mondom utcán, boltban bárhol.

Ennyi erővel járni sem tanultál volna meg kiskorodban, mondván, hogy jaj elestem, nem megy ez nekem, nem tudok járni, mindig elesek, és meg sem próbáltad volna, de még is tudsz járni, a csajozás sem nehezebb.

2011. dec. 20. 19:49
 27/29 anonim válasza:
Nézz le Coroba egyszer
2011. dec. 20. 19:49
 28/29 A kérdező kommentje:

ma 19:49

bulihelyekre már rég nem is járok, épp ezért, ott csak a legmagasabb, legjobbképűbb meg pénzes pasiknak van esélye, meg ott csak buta libák vannak

buszmegállókban, áruházakban próbálkoztam egy lány volt, akivel tényleg tartósan el lehetett beszélgetni és úgy tűnt kedvel tényleg, de az is hirtelen lelépett, mert jött a busza, úgyhogy elérhetőséget sem kaptam és azóta sem láttam

a többiek csak udvariasságból beszélgettek velem, de érezhető volt, hogy mennének már így mentek is vagy én hagytam őket, mert láttam felesleges időt pocsékolni rájuk

a többség hamar lekoptatott, mintha valami leprás akármi lennék ez fájt a legjobban

az a poén, hogy mégis azt mondják helyes, szép szemű fiú vagyok

de élőben nem ez jött le, inkább az ellenkezője, hogy egy undorító, ronda szörny

2011. dec. 20. 20:35
 29/29 anonim válasza:
Nem tudom Papi. Majd akad valahol. Buszmegállóba, meg plazaban csajozni az meg úgy gáz. Főleg, hogy ezek a fiatalabb lányok gyújtőhelyei. 21 évesen akkor ajánlom a figyelmedbe a 25 és fölötte lévő korosztályt. Ők a fentieknek megfelelnek, sőt pénzük is van már annyi idős korukra, na meg rendes munkájuk, külön élnek a családtól, szóval könnyű a dolgod. Őket az igényes szórakozóhelyek VIP-jeiben találod meg. Ha tényleg 21 és Vagy és adsz magadra, akkor elég könnyen össze tudsz ismerkedni egy normális nővel. Ha esetleg kevesebb sármmal rendelkezel, akkor érdemes az érdeklődési köreidnek megfelelő klubokat látogatni.
2011. dec. 20. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!