Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek belefáradni, mert sehol sem találok értelmes, kedves, normális, hűséges lányokat, akik szépek is. Tényleg kihaltak volna? 21/F
ma 18:20
de mondom, hogy nagyon sok lány tetszett már eddig is, szóval nem vagyok én annyira finnyás, haverjaim mondják, hogy ennek nagy orra van, de nekem tetszett és kész és szívesen megismertem volna, de nem mertem odamenni, meg nem is hiszem el, hogy én kellenék neki, amúgy nekem is nagy orrom van, igazából ezért is tartom magam csúnyának, meg mert alacsony vagyok
hol laksz?: D
hűséges, normális, értelmes, hát néha kötekedős, de kedves, és ápolt lány vagyok:) L/18
ma 18:59
hidd el én próbálkozom és bizony volt, hogy minden héten jártunk haverokkal direkt csajozni, de hát a lányoknak valamiért nem voltunk elég jók és hamar lekoptattak
És akkor mi van ha lekoptatnak?
Nem bulihelyen kell ismerkedni mert ott másznak a csajokra mindenki mászik rájuk, mondom utcán, boltban bárhol.
Ennyi erővel járni sem tanultál volna meg kiskorodban, mondván, hogy jaj elestem, nem megy ez nekem, nem tudok járni, mindig elesek, és meg sem próbáltad volna, de még is tudsz járni, a csajozás sem nehezebb.
ma 19:49
bulihelyekre már rég nem is járok, épp ezért, ott csak a legmagasabb, legjobbképűbb meg pénzes pasiknak van esélye, meg ott csak buta libák vannak
buszmegállókban, áruházakban próbálkoztam egy lány volt, akivel tényleg tartósan el lehetett beszélgetni és úgy tűnt kedvel tényleg, de az is hirtelen lelépett, mert jött a busza, úgyhogy elérhetőséget sem kaptam és azóta sem láttam
a többiek csak udvariasságból beszélgettek velem, de érezhető volt, hogy mennének már így mentek is vagy én hagytam őket, mert láttam felesleges időt pocsékolni rájuk
a többség hamar lekoptatott, mintha valami leprás akármi lennék ez fájt a legjobban
az a poén, hogy mégis azt mondják helyes, szép szemű fiú vagyok
de élőben nem ez jött le, inkább az ellenkezője, hogy egy undorító, ronda szörny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!