Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek a hűséges, kedves fiúk? Mostanában nem nagyon találkoztam normális sráccal, pedig nagyon külsőleg sincs elvárásom csak annyi hogy legyen nálam magasabb. :S
Az nem nagy elvárás.
Én ma elgondolkoztam,hogy érdemes e csajozni.
Láttam ma jó pár kérdést,hogy kapcsolatban van fiú/lány de kacsingat valaki felé vele beszélget egész nap.De ő nem akarja megcsalni a párját áh erről semmi szó nincs...
Ennyire lehet megbízni a másikban...
Köszönöm én ebből lehet nem kérek
"Hova tűntek a hűséges, kedves fiúk?"
Mindegyikük a hűséges, kedves lányokat keresi, akik ugyancsak jól el tudtak bújni :D
Hova tűntek a hűséges, kedves lányok? Mostanában nem nagyon találkoztam normális lánnyal, pedig nagyon külsőleg sincs elvárásom csak annyi hogy legyen nálam alacsonyabb. :S
Heló :D
És hol vannak a hűséges, kedves lányok?
Nagyon sok ilyen srác van, de folyamatosan átb*szták őket a szemét kis ribancok, akik normálisnak tettették magukat. Ilyenkor két választásuk van:
1, alkalmazkodnak a világhoz és ki ha én nem-féle gyökerekké válnak, ha dugni akarnak.
2, a GYK és egyéb fórumokon fognak naphosszat siránkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!